1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. SATIRLI KAVGA!
SATIRLI KAVGA!

SATIRLI KAVGA!

İzmit'te Gezi Parkı direnişine destek protestolarının da gerçekleştirildiği Cumhuriyet Parkı'nda, gösteri alanına biraz uzak noktada alkol alan bir grup genç ile ellerinde satır olduğu ileri sürülen diğer grup arasında kavga çıktı.

A+A-

Kavgada gençlerden biri ve onlara müdehale ederken düşen bir polis memuru yaralandı.

Dün gece Cumhuriyet Parkı'nın iç kesimlerinde meydana gelen olay, iddiaya göre burada alkol alan gençlere başka bir grup gencin laf atmasıyla başladı. Aralarında çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine iki grupu birbirine girdi. Bazılarının elinde satır ve bıçak olduğu ileri sürülen grup, Emre E. adlı bir genci yüzünden yaraladı. Bağırışmalar üzerine park çevresinde önlem alan polisler olay yerine geldi. Satır ve bıçaklı zanlılar, polisi görünce kaçtı. Onları takip eden adı açıklanmayan bir polis memuru da yere düşerek omuzundan yaralandı. Polis memuru arkadaşları tarafından tedavi olmak üzere hemen hastaneye kaldırılırken, yaralı genç Emre E. ise olay yerine çağrılan ambulansla Kocaeli Devlet Hastanesi’ne kaldırılmak istendi. Ancak genç uzun süre polislere ve sağlık ekiplerine hastaneye gitmemek için direndi.

Olayın, Cumhuriyet Parkı'ndaki protesto gösterisine karışmaması için polis olay yerini çember altına aldı. Ellerinde satır olduğu ileri sürülen gençlerin yakalanması için araştırmalar sürdürülüyor.

 

Kaynak: DHA

Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.