1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. SATRANÇ ŞAMPİYONASI'NDA 6. TUR TAMAMLANDI
SATRANÇ ŞAMPİYONASI'NDA 6. TUR TAMAMLANDI

SATRANÇ ŞAMPİYONASI'NDA 6. TUR TAMAMLANDI

M. Kemal Deniz 2013 KKTC Genel Satranç Şampiyonasında 6. tur tamamlandı.

A+A-

CENGİZ HASMAN LİDERLİĞİNİ KORUDU

M. Kemal Deniz 2013 KKTC Genel Satranç Şampiyonasında 6. tur tamamlandı.

Kuzey Kıbrıs Satranç Federasyonu(KKSF) tarafından Deniz Plaza Sponsorluğunda, 2013 KKTC şampiyonunu belirlemek ve merhum M. Kemal Deniz’i anmak amacıyle  düzenlenen 2013 M. Kemal Deniz KKTC Genel Şampiyonası’nın 6. turu 5 Ekim 2013 tarihinde, Lefkoşa Golden Tulip Otel’de oynandı. Saat 16:00’da başlayan 6. tur yaklaşık 4 saat sürdü ve saat 20:00’da tamamlandı.

Federasyondan verilen bilgiye göre, başhakemliğini ulusal hakemlerden Ahmet Kansal’ın yaptığı şampiyonada, Lefkoşa ayaklarında yardımcı hakem olarak Halil Şentuğ ve Emine Eşan görev yapıyor.

Çok çekişmeli maçların oynandığı 6. tur sonunda Cengiz Hasman  liderliğini korudu. 1 numaralı masada oynanan Evrim Kansal - Cengiz Hasman maçı berabere sonuçlanınca  Hasman 6. tur sonunda 5 puanla liderliğini sürdürdü.  2, 3 ve 4 numaralı masalarda oynanan zorlu maçlar sonunda zirve mücadelesi iyice kızıştı. 2-6. sırada yer alan tüm sporcular 4.5 puana ulaştılar. Emin Sensay averajla ikinci, Evrim Kansal ise yine averaj farkı ile üçüncü sırada yer alıyor.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.