1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. SAVAŞAN TAKIM YARATACAĞIZ
SAVAŞAN TAKIM YARATACAĞIZ

SAVAŞAN TAKIM YARATACAĞIZ

Savaşan takım yaratacağız

A+A-

Yeni sezon hazırlıklarını Mehmet Solkanat nezaretinde sürdüren Bostancı Bağcıl’da hedef savaşan takım kimliği...

Yeni sezon hazırlıklarına geçtiğimiz Cuma günü start veren Bostancı Bağcıl’da tempo artıyor. Bostancı Bağcıl Teknik Direktörü Mehmet Solkanat Diyalog Spor Servisi’ne verdiği demeçte Bağcıl’ın bu sezon koşan, mücadele gücü yüksek ve savaşçı bir ruha sahip olacağını belirtti.

Lejyoner oyuncu seçimi son bulmalı

Bağcıl’ın geçtiğimiz dönemlerde lejyoner oyuncu grubu ile yürüme girişimi bulunduğunu aktaran Mehmet Solkanat, bu mantığın artık sonlanması gerektiğini belirtti. Takımda yeni sezonda yine bu vasıfta oyuncu bulunacağını belirten Teknik Direktör Mehmet Solkanat, yapılacak olan genç takviyeler sonrası ise iyi bir kimliğe sahip olacaklarını vurguladı.

Omurga güçlü olmalı

Yeni sezon öncesi birçok ismin takımdan ayrıldığını ve kadro derinliğinin iyice yok olduğunu belirten Bostancı Bağcıl Teknik Direktörü Mehmet Solkanat, her şeyden önce takımın iyi bir omurgaya sahip olması gerektiğini belirtti. Bu sistem doğrultusunda göreve gelir gelmez çalışmalara başladıklarını aktaran Solkanat, kısa sürede bu konuma geleceklerinin altını çizdi. Yüksek yaş oranına sahip Bağcıl takımının yaş oranını büyük ölçüde bu sezon küçülteceklerini de aktaran Solkanat, Bağcıl’ın genel anlamda savaşan bir takım konumunda olacağını belirtti.

Geçen yılki tablo olmayacak

Kadro yapısının getirdiği birçok dezavantaj sonrası Bağcıl’ın geçen yıl sıkıntı yaşadığını yineleyen Mehmet Solkanat, yaşanan geçen yılki tablonun bu yıl olmaması adına ise işi sıkı tutacaklarını vurguladı. Koşan mücadele eden takımın olacağını bir kez daha vurgulayan Sokanat yurt dışı kampının da olacağını sözlerine ekledi.

Diyalog

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.