1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. SAVUNMA YAPACAK
SAVUNMA YAPACAK

SAVUNMA YAPACAK

Savunma yapacak

A+A-

Bir gencin aracında 23 adet extacy uyuşturucu, evinde ise 37 adet ‘cinsel gücü artırıcı’ Kamagra bulundu

Hüseyin ÇİÇEK

 Gazimağusa’ya bağlı Dörtyol köyünde bir operasyon düzenleyen Narkotik Şube polisi, K.G isimli zanlının üzerinde yaptığı arama sonucu 23 adet “extacy” olduğu iddia edilen uyuşturucu  hap ele geçirdi.
   

K.G’nin evinde de arama gerçekleştiren polis, cinsel gücü artırıcı 37 paket kamagra türü hapı da emare olarak alıp gitti.
 

Mahkemeye meseleyi aktaran Narkotik Şube’de görevli polis memuru Hüseyin Osum, 11 Kasım 2016 tarihinde aldıkları bir bilgi ile zanlının tasarrufunda uyuşturucu madde olduğunu öğrendiklerini söyledi. Zanlının aynı gün aracı ile beraber Dörtyol Polis Karakolu önünde durdurulduğunu ve üzerinde yapılan arama sonucunda 23 adet “extacy” olduğuna inanılan uyuşturucu içeren hap bulduklarını anlatan Osum, zanlının evinde yapılan aramada ise 37 paket “kamagra” türü hap ele geçirdiklerini söyledi.

Analiz sonuçları bekleniyor

Uyuşturucu olduğuna inanılan hapların Devlet Kimya Laboratuvarı’na, konu hapların içerisinde bulunduğu naylon poşet ile peçetenin ise parmak izi incelemesine gönderildiğini belirten Osum, zanlının soruşturma maksatlı 3 gün süre ile poliste tutuklu kalmasını talep etti. Savcı Serhan Bundak bu talebi 2 gün ile sınırlandırdı.
 

Huzurundaki şahadeti değerlendiren Yargıç Umut İnan, soruşturmanın salimen yürütülmesine olanak sağlamak amacı ile zanlının 2 gün süre ile poliste tutuklu kalmasına izin ve emir verdi.

Diyalog

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.