1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. SAYGILI, KKTCELL MÜDÜRÜ KARAATMACA’YI KABUL ETTİ
SAYGILI, KKTCELL MÜDÜRÜ KARAATMACA’YI KABUL ETTİ

SAYGILI, KKTCELL MÜDÜRÜ KARAATMACA’YI KABUL ETTİ

KKTCELL’in de Kuzey Kıbrıs’ta iletişimi iyi bir noktaya taşıdığını söyledi;

A+A-

Türk Ajansı Kıbrıs (TAK) Müdürü Neriman Saygılı, Kuzey Kıbrıs Turkcell Genel Müdürü Aybars Karaatmaca’yı kabul etti.

Kuzey Kıbrıs Turkcell Genel Müdürü Aybars Karatmaca, kabulde yaptığı konuşmada, TAK Müdürü Neriman Saygılı’ya yeni görevinde başarılar diledi.

TAK ve KKTCELL’in organik bir işbirliği olmasa da, her zaman iyi ilişkiler içinde çalıştığını belirten Karatmaca, KKTCELL’in gündemde olan bir marka olduğunu, TAK’ın da kendilerinin yaptıkları hemen hemen tüm aktivitelere ilgi gösterdiğini söyledi.

Karatmaca, TAK Müdürü Saygılı’nın göreve gelmesiyle de KKTCELL ve TAK arasındaki ilişkinin daha ileriye taşınacağına inanç belirtti.

TAK’ın haberlerinin, iletilmek istenen mesajı tam olarak verdiğini ifade eden Karatmaca, bu sebeple de TAK’a teşekkür etti.

SAYGILI

TAK Müdürü Neriman Saygılı da, TAK’ın; KKTC’nin, devletin, halkın tüm kurumların sesi olduğuna işaret ederek, TAK personelinin de bunun bilincinde olduğunu, haberleri doğru ve olması gereken nitelikte kamuoyuna ulaştırdıklarını kaydetti.

TAK’ın destekleyici ve güven verici bir haber kaynağı olduğuna dikkat çeken Saygılı, KKTCELL’in de Kuzey Kıbrıs’ta iletişimi iyi bir noktaya taşıdığını söyledi.

Toplumun yararına olan her konuda KKTCELL’le birlikte olduklarını belirten Saygılı, geçmişte olduğunu gibi, bundan sonra da işbirliğinin devam edeceğini sözlerine ekledi.

Tak

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.