1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. SAYGILI UBP’Yİ ZİYARET ETTİ
SAYGILI UBP’Yİ ZİYARET ETTİ

SAYGILI UBP’Yİ ZİYARET ETTİ

Yönetim Kurulu Başkanı Emir Ersoy;

A+A-

Türk Ajansı Kıbrıs (T.A.K) Müdürü Doç. Dr. Neriman Saygılı Ulusal Birlik Partisi’ni (UBP) ziyaret etti.

Ziyaret sırasında TAK Yönetim Kurulu Başkanı Emir Ersoy ile Yönetim Kurulu Üyesi Adnan Işıman hazır bulundu.

TAK Müdürü Doç. Dr. Neriman Saygılı, hem kendisini tanıtmak hem de kurumun düşüncelerini aktarmak amacıyla başlattığı ziyaretler kapsamında UBP Başkanı Hüseyin Özgürgün’le de görüşmek istediğini belirtti.

TAK’da düşünce ayrımı yapmaksızın, topluma haber aktarmak için emeklerini ortaya koyan bir avuç insan olduğunu dile getiren Saygılı, TAK’ın bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da tüm kurumlara eşit mesafede durarak düşünce ve görüşlerini duyurmak için çalışacağını söyledi.

Saygılı, siyasi partilerin de herkesin geleceği için çalışan kurumlar olduğuna işaret ederek, TAK’ın bundan sonra da ülkenin geleceği için işbirliği içerisinde alışmaya hazır olduğunu vurguladı.

ÖZGÜRGÜN

UBP Genel Başkanı Hüseyin Özgürgün de,  Saygılı’ya yeni görevinde başarılar dileyerek, TAK’ın ne kadar önemli bir devlet kurumu olduğunun bilinciyle davrandıklarını söyledi.

TAK’ın görevini en iyi şekilde yapmamasının sıkıntılara neden olacağını ifade eden Özgürgün, “Dışişleri bakanlığım sırasında TAK bize bağlıydı yıllarca yapılmayan yasayı yaptık” dedi.

TAK’ın bina sorunundan da haberdar olduğunu belirten Özgürgün, TAK çalışanlarına ve Saygılı’ya çalışmalarında başarılar diledi.

Tak

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.