1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. SAYGILI’YI ZİYARET
SAYGILI’YI ZİYARET

SAYGILI’YI ZİYARET

Kendisinin de son derece mutlu olduğunu söyledi;

A+A-

ERSAN : “TAK KIBRIS TÜRKÜ İÇİN ÖNEMLİ”

SAYGILI: “BÖYLESİ ÖNEMLİ BİR KURUMDA DEVLETİN SESİ OLMAK GURUR VERİCİ”

Şehit Aileleri ve Malul Gaziler Derneği’nden bir heyet Türk Ajansı Kıbrıs (TAK) Müdürü Neriman Saygılı’yı ziyaret etti.

Şehit Aileleri ve Malul Gaziler Derneği Başkanı Ertan Ersan başkanlığındaki heyet, TAK müdürü Saygılı’ya görevinde başarılar diledi ve dernek tarafından hazırlanan Şehit Albümleri’ni sundu..

Dernek Başkanı Ersan ziyarette yaptığı konuşmada Neriman Saygılı’yı TAK Müdürlüğüne atanması nedeniyle kutlayarak, TAK’ın Kıbrıs Türkü için önemine dikkat çekti.

TAK ile yıllardır mevcut olan iyi ilişkilerin sürmesini dileyen Ersan, Saygılı’nın müdürlüğe atanmasını memnuniyetle karşıladıklarını  belirtti.

Derneğin faaliyetleriyle ilgili bilgiler de veren Ersan, 18 Mart Şehitler Günü münasebetiyle 10 kişilik bir ekiple gidecekleri Ankara’da devlet yetkilileriyle  temaslar gerçekleştireceklerini, anma törenlerine katılacaklarını anlattı.

SAYGILI

Türk Ajansı Kıbrıs (TAK) Müdürü Neriman Saygılı da, göreve dışarıdan atanan akademisyen bir kişi olarak öncelikle kurumu tanımak istediğini belirterek,  TAK’da görev yapmaktan kendisinin de son derece mutlu olduğunu söyledi.

Devletin, şehitlerin ve mücahit Kıbrıs Türkü’nün verdiği mücadelenin eseri olduğunu ifade eden Saygılı, böylesi önemli bir kurumda devletin sesi olmanın gurur verici olduğunu ifade etti.

Şehit Aileleri ve Malul Gaziler Derneği’nin faaliyetlerini yakından  takip ettiğini de kaydeden Saygılı,  çalışmalarından dolayı dernek mensuplarını kutladı.

Tarihi bilmeyenlerin geleceği sağlıklı kuramayacağını ifade eden Saygılı, derneğin oluşturduğu albümlerin ve verdikleri konferansların  yararına dikkat çekti.

Tak

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.