1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. SEBEBİ AŞK
SEBEBİ AŞK

SEBEBİ AŞK

Aşkı uğruna tutuklandı...

A+A-

 

Niğde’den üç gün önce KKTC’ye gelen Ramazan Akça Rum kız arkadaşını görmek için sahte Bulgaristan pasaportu ile Güney Kıbrıs’a giderken yakalandı

Kısa bir süre önce Türkiye’den KKTC’ye gelen Ramazan Akça sahte Bulgaristan kimlik ve pasaportu ile Güney Kıbrıs’a gitmek isterken sınır kapısında yakalandı. Lokmacı sınır kapısında gözaltına alınan zanlı dün tutuklama talebi ile Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı. Türkiye’nin Niğde ilinden 20 Ağustos tarihinde ülkeye geldiği öğrenilen zanlıya başka şahısların sahte belge edinmesi için yardım ettiği öne sürüldü. Zanlının Güney Kıbrıs’ta yaşayan kız arkadaşının yanına gitmek için bu yola başvurduğu öğrenildi.


SAHTE BELGELERLE GİDECEKTİ
Zanlı Ramazan Akça’nın, 21 Ağustos saat 11.30sıralarında Lokmacı Kara Giriş Kapısı’ndan, İvan Vasilev adına düzenlenmiş Bulgaristan pasaportu ve kimliği ile Güney Kıbrıs’a gitmek isterken tespit edildiği açıklandı. Polis, gözaltına alınan zanlı hakkında soruşturma başlattıklarını ifade ederek, ele geçirilen kimlik ve pasaportun zanlı tarafından Türkiye’den getirildiğini belirlediklerini açıkladı. Pasaportun sahte olup olmadığı ile ilgili inceleme başlattıklarını kaydeden polis, zanlıya yardım eden başka şahıslar olduğuna dair şüpheleri olduğunu ifade etti. Polis yürütülen soruşturma aşamasında zanlıların 3 gün süre ile tutuklu kalmalarını talep etti.

SORUŞTURMA YAPILACAK
Mahkeme hakkında “Sahte evrak düzenleme”, sahte evrakı tedavüle sürme” ve “başkasının kimliğine bürünme” suçlarından soruşturma yürütülen zanlının 3 gün süre ile tutuklu kalmasına karar verdi.

Star Kıbrıs

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.