1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. SEBEBİ BELLİ OLDU
SEBEBİ BELLİ OLDU

SEBEBİ BELLİ OLDU

Arkadaşının pasaportunu neden çaldığı ortaya çıktı. Önceden verilen şansı da tepti..

A+A-

Ercan Havalimanı’ndan ev arkadaşı Muhammad Farooq'a ait pasaportla çıkış yapmaya çalışırken yakalanan Pakistan uyruklu Adil Cheema neden böyle bir işe kalkıştığı ortaya çıktı.

Zanlının hırsızlık suçundan dolayı mahkeme emri ile seyahat belgelerine el konulduğu, bu nedenle ev arkadaşına ait pasaportu çalarak ülkeden çıkış yapmaya çalıştığı açıklandı.

AMACI ORTAYA ÇIKTI

Polis soruşturması kapsamında tutuklu bulunan zanlı teminat talebi ile dün yeniden Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı. Duruşmada zanlının, Muhammad Farooq'a ait Pakistan pasaportu ile 2 Ekim tarihinde Ercan Havalimanı’ndan ülkeden çıkış yapmaya çalışırken gözaltına alındığı açıklandı.Zanlı hakkında sahte evrakı tedavüle sürme suçundan dolayı soruşturma başlatıldığını belirten polis,yapılan araştırma sonucunda zanlının 6 Eylül 2013 tarihinde hırsızlık suçundan dolayı Girne Kaza Mahkemesi kararıyla pasaportuna el konulduğunu, zanlının ev arkadaşına ait pasaportu çalarak ülkeden çıkış yapmaya çalıştığını açıkladı.

Zanlı hakkında başlatılan soruşturmanın tamamlandığını belirten polis, davalarında hazır olması için teminata bağlanmasını talep etti.

ŞANSINI İYİ KULLANAMADI

Kısa bir süre önce işlediği hırsızlık suçundan dolayı tutuksuz yargılanmak üzere yurt dışına çıkış yasağı şartı ile serbest bırakılan zanlıya bu kez şans verilmedi.

Mahkeme, üniversite öğrencisi zanlının tutuklu yargılanmasına karar verdi.

Zanlı davaları görülünceye kadar bir ay süre ile cezaevine gönderildi.

Star Kıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.