1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. SEÇİM DÖNEMİNDE VATANDAŞLARA VERDİĞİ SÖZLER
SEÇİM DÖNEMİNDE VATANDAŞLARA VERDİĞİ SÖZLER

SEÇİM DÖNEMİNDE VATANDAŞLARA VERDİĞİ SÖZLER

Polis Örgütü ile sorunları asgari düzeye indirmek için,

A+A-

 

Güzelyurt Polis Müdürü İsmail Zeki Manicioğlu bugün, Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar’a nezaket ziyaretinde bulunarak, yeniden belediye başkanı seçilmesinden dolayı kutladı.

Güzelyurt Belediyesi’nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar, seçim döneminde vatandaşlara verdiği sözleri yerine getireceğini ve bu yeni dönemin insan odaklı yatırımların yapılacağı bir dönem olacağını söyledi.

Polis Örgütü ile Belediye arasında var olan uyumlu işbirliğinin halkın güvenliği açısından daha da ileriye taşınacağını belirten Özçınar, birlik ve beraberliğe en fazla ihtiyaç duyulan bir dönemden geçildiğini, dolayısıyla tüm kurum ve kuruluşlarla işbirliğiyle hareket edilerek halka en iyi hizmetin verilmesi gerektiğini ifade etti.

Gerek polis örgütü, gerekse diğer kurum ve kuruluşlarla yapılacak işbirliği çerçevesinde sorunların çözülebileceğine olan inancını belirten Özçınar, bir kentin asayişinin ve huzurunun sağlanması yönünde büyük sorumluluk taşıyan Polis Örgütü ile sorunları asgari düzeye indirmek için, her türlü katkıyı yapmaya hazır olduğunu söyledi.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.