1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. “SEÇİME KADAR HÜKÜMETSİZ KALMAMAK İÇİN GEREKLİ ÖZVERİ GÖSTERİLECEK”
“SEÇİME KADAR HÜKÜMETSİZ KALMAMAK İÇİN GEREKLİ ÖZVERİ GÖSTERİLECEK”

“SEÇİME KADAR HÜKÜMETSİZ KALMAMAK İÇİN GEREKLİ ÖZVERİ GÖSTERİLECEK”

HÜKÜMETİN İSTİFASI

A+A-

DENKTAŞ: “SEÇİME KADAR HÜKÜMETSİZ KALMAMAK İÇİN GEREKLİ ÖZVERİ GÖSTERİLECEK”

“MECLİS’TEN GÜVENOYU ALMAYAN KÜÇÜK’ÜN ‘DEMOKRASİ ADINA HÜKÜMETİ KURMA GÖREVİ BEKLEDİĞİ’NE DAİR AÇIKLAMASI, TALİHSİZ BİR AÇIKLAMA”

Demokrat Parti Ulusal Güçler (DP UG) Genel Başkanı Serdar Denktaş, ülkenin seçim dönemine kadar hükümetsiz kalmaması için gerekli özverinin gösterileceğini belirtti. Denktaş, “Halkımızı herhangi bir belirsizlik içinde bırakmayacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

Denktaş yaptığı yazılı açıklamada, İrsen Küçük hükümetinin düşürülmesi hususunda mecliste temsil edilen tüm partilerle yaptıkları çalışmaların netice verdiği ve hükümetin düşürüldüğünü ifade ederek “Bu gelişmenin halkımızda büyük sevinç ve heyecan yaratmış olması parti politikamızın ne kadar doğru olduğunun göstergesidir” dedi.

Küçük’ün Cumhurbaşkanına istifasını bugün vermesinin beklendiğine işaret eden Denktaş, Meclis’ten güvenoyu almayan Küçük’ün “demokrasi adına hükümeti kurma görevi beklediği”ne dair açıklamasını “talihsiz bir açıklama” olarak değerlendirdi.

Denktaş şunları kaydetti:

“Hiç şüphe yok ki tüm bu gelişmeleri takip eden Cumhurbaşkanımız mecliste temsil edilen tüm siyasi partilerle istişare ettikten sonra hükümeti kurma görevini verecektir.

Bugün medyamızda bundan sonra gelişecek süreç ile ilgili yer alan haberleri de dikkate alarak belirtmek isteriz ki ülkemizin seçim dönemine kadar hükümetsiz kalmaması için gerekli özveri gösterilecektir. Bu noktada tüm gelişmeler hakkında devamlı suretle halkımızı bilgilendirmeye devam edeceğiz.

Demokrat Parti Ulusal Güçler olarak halkımızı herhangi bir belirsizlik içinde bırakmayacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın.”  

 

Kaynak: TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.