1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. “SEÇİMİ BİZ TALEP ETTİK”
“SEÇİMİ BİZ TALEP ETTİK”

“SEÇİMİ BİZ TALEP ETTİK”

Başbakan İrsen Küçük,'ten açıklama

A+A-

“PARTİ İÇİNDE ARADIĞINI BULAMAYANLAR, 2 KEZ KURULTAYDA  ARADIĞINI BULAMAYANLAR MECLİS’TEKİ RAKİPLERİMİZLE BİR OLUP  İHANET EDERCESİNE HÜKÜMETİMİZE  GÜVENSİZLİK ÖNERGESİ SUNMA GAFLETİ İÇERİSİNDE BULUNUYORLAR”

“SEÇİMİ BİZ TALEP ETTİK… ERKEN SEÇİMDEN KORKAN BİR KADRO DEĞİLİZ”

Başbakan İrsen Küçük, UBP içindeki 8 muhalif milletvekili için; “UBP’de aradığını bulamayanlar, 2 kez kurultayda, 2 kez de genel sekreterlik seçiminde aradığını bulamayan arkadaşlar. Meclis’teki siyasal rakiplerimizle  bir olup hükümetimizi düşürmek için güvensizlik önergesi verme gafleti içerinde bulunmaktadırlar” dedi.

Başbakan İrsen Küçük, Gazimağusa’daki toplu temel atma töreninde yaptığı açıklamada, hükümetin kalkınma yönündeki icraat ve program çalışmaları sürerken söz konusu milletvekillerinin bunu önlemeye çalıştıklarını söyledi.

Parti içerisinde bazı yarışların olabileceğini bunu yadırgamadığını kaydeden Küçük özetle şunları kaydetti:“

Bu yarışlar parti içinde kaldığı müddetçe buna bir diyeceğimiz yok. Defaatle seçimler yaparak bu seçimlerde aradığını bulamayanlar, bir bakıyoruz ki, bu kadar  güzel işler yapılırken, 3 yıllık program hayata geçirilmişken, Ercan  Havalimanı gibi dev bir projenin çalışması sürdürülürken, bizler dış ülkelerde Kıbrıs’ın yeniden birleşebilmesi için  çalışmalar sürdürürken, bir bakıyoruz 8 arkadaşımız partiye ihanet edercesine Meclis’teki siyasal rakiplerimizle bir olup  hükümetimize güvensizlik önergesi sunma gafleti içine giriyorlar” dedi.

Başbakan Küçük, 8 milletvekilinin, kendi kurdukları hükümete karşı  muhalefetle birlikte  güvensizlik oyu sunmakta olduklarını belirterek, amaçlarının hükümet çalışmalarını engellemek olduğunu söyledi.
 

“SEÇİMİ BİZ TALEP ETTİK… ERKEN SEÇİMDEN KORKAN KADRO DEĞİLİZ”

Cumhuriyet Meclisi’nden erken seçimi UBP olarak kendilerinin talep ettiğini söyleyen Küçük, “Biz erken seçimden ürken, korkan bir parti ve kadro değiliz. 28 Temmuz’daki erken seçimi biz talep ettik. Onu da geciktirmek için bu 8 arkadaşımız dün Meclis’te bazı muhalefet partileriyle girişimlerde bulunmuşlardır” dedi.

Halka ve UBP tabanına güvendiklerini kaydeden Başbakan Küçük, 28 Temmuz’da halkın desteğiyle UBP’yi  yeniden tek başına  iktidara getireceklerini ifade etti.

Kaynak:TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.