1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Seçkin Kaan ile Aşkımızı Biliyor!
Seçkin Kaan ile Aşkımızı Biliyor!

Seçkin Kaan ile Aşkımızı Biliyor!

Yüzsüzlüğün bu kadarı!

A+A-

Kıvılcım Ural: Tam 6 yıldır Kaan'layım

Duman grubunun solisti Kaan Tangöze’nin iki hafta önce dudak dudağa görüntülendiği Kıvılcım Ural, sessizliğini bozdu. Tangöze’nin geçen hafta da bir AVM’de eşi Seçkin Piriler’le öpüşürken görüntülenmesinin ardından konuşmaya karar veren Ural, çarpıcı iddialar ortaya attı.

Evlenmelerinden önce başladı

Bu ilişkiyi 6 aylık bir maceraymış gibi göstermeye çalışıyorlar ama değil. Onlar 2010’da evlendi, biz evlenmelerinden bir yıl önce beraber olmaya başlamıştık.

Yani bizimki uzun zamandır devam eden bir hikaye. Karşı taraf da (Seçkin Piriler) bu aşkın yıllardır sürdüğünü biliyor. Ama ortaya çıkınca bir anda atağa geçti işte.

56658d3018c773288862d795.jpg

Seçkin’in kafası karışık

İlişkimizi saklayacak olsaydık Asmalımescit’e gitmezdik. Bizim basına yansıyan öpüşme fotoğrafımız da yeni değil, Kaan’ın Zorlu PSM’deki solo albüm konserinin olduğu gece çekildi. Ortaya çıkması da bizi etkilemedi. Karşı tarafın kafası karışık, boşanmayı bir istiyor, bir istemiyor. Bakalım. 

ZORAKİ OLDUĞU ORTADA

Kıvılcım Ural, Seçkin Piriler’in geçen hafta bir AVM’de eşi Kaan Tangöze’yi öperken çekilen fotoğraflarıyla ilgili şöyle dedi: “Zoraki bir şey olduğu ortada, görünen köy kılavuz istemez. Bizim haberimizin çıkmasının hemen ardından böyle bir fotoğraf vermesi talihsizlik.”

56658ba518c773288862d77c.jpg

Olay fotoğrafın basına yansıma-sından bir hafta sonra da Seçkin Piriler, bir AVM’de eşi Kaan Tangöze’yi öperken böyle görüntülendi.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.