1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Sedat Peker: Fatih Altaylı'nın başına geleceklerden sorumlu değilim
Sedat Peker: Fatih Altaylı'nın başına geleceklerden sorumlu değilim

Sedat Peker: Fatih Altaylı'nın başına geleceklerden sorumlu değilim

"Altaylı av mevsimini başlattı"

A+A-

Suç örgütü liderliğinden hükümlü Sedat Peker, Habertürk yazarı Fatih Altaylı ile arasında yaşanan polemiğin ardından bir açıklama daha yaptı.

Peker sosyal medya hesaplarından paylaştığı videoda, Altaylı'nın 'başına bir şey gelirse Sedat Peker'in sorumlu olacağını' yazarak kendi kendini hedef haline getirdiğini iddia etti.

"Altaylı av mevsimini başlattı" diyen Peker, 'bütün terör örgütlerinin listesinde ilk hedef' olduğunu ancak 'kendisine saldıramadıkları için Fatih Altaylı'yı hedef alacaklarını' öne sürdü.

Peker,”Sayın kolluk güçlerine ve sayın savcılık makamlarına benim arzımdır; Fatih Altaylı’yı lütfen koruma altına alın, kendisine şahsıma zarar vermek için önümüzdeki günlerde bir saldırı yapılması olasıdır. Koruma altına alınması mutlaka gerekmektedir. Bu nedenlerle kendisi herhangi bir saldırıya uğrarsa hiçbir suretle sorumluluk kabul etmeyeceğimi şimdiden arz ederim” ifadelerini kullandı.

Altaylı, geçtiğimiz günlerde yayımlanan yazısında cumhuriyet savcılarına seslenerek “Şu andan itibaren başıma bir şey gelirse, kafama taş düşerse, bir otomobil çarparsa, yolda ayağım kayıp düşersem, durduk yerde birileri üzerime saldırıp beni dövmeye kalkışırsa, kaza geçirirsem, üzerime ağaç devrilirse sorumlusu Sedat Peker’dir” demişti.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.