1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ŞEHİT AİLELERİ VE MALÜL GAZİLER DERNEĞİ, KIBRIS TÜRK HALKININ HİÇ KUŞKUSUZ ÖNÜNDEKİ HER TÜRLÜ ENGELİ VE ZORLUĞU HER ZAMAN AŞACAĞINI BELİRTTİ.
ŞEHİT AİLELERİ VE MALÜL GAZİLER DERNEĞİ, KIBRIS TÜRK HALKININ HİÇ KUŞKUSUZ ÖNÜNDEKİ HER TÜRLÜ ENGELİ VE ZORLUĞU HER ZAMAN AŞACAĞINI BELİRTTİ.

ŞEHİT AİLELERİ VE MALÜL GAZİLER DERNEĞİ, KIBRIS TÜRK HALKININ HİÇ KUŞKUSUZ ÖNÜNDEKİ HER TÜRLÜ ENGELİ VE ZORLUĞU HER ZAMAN AŞACAĞINI BELİRTTİ.

Şehit Aileleri Ve Malül Gaziler Derneği, Kıbrıs Türk Halkının hiç kuşkusuz önündeki her türlü engeli ve zorluğu her zaman aşacağını belirtti.

A+A-

Şehit Aileleri ve Malül Gaziler Derneği,  Kıbrıs Türk halkının hiç kuşkusuz önündeki her türlü engeli ve zorluğu her zaman aşacağını belirtti.

Şehit Aileleri ve Malül Gaziler Derneği Genel Başkanı Ertan Ersan  Erenköy Direnişi  nedeniyle yayınladığı mesajda, “Geçmişin acı deneyimleri ışığında, eski günleri yaşatmayacak güvenceler talep etmek bizim en doğal hakkımızdır. Egemenliğimiz ve yegane güvencemiz Anavatan Türkiye’dir” dedi.

Erenköy Direnişi’nin, Türklük yeryüzünde var oldukça gurur duygularıyla hatırlanacağını kaydeden Ersan şu ifadelere yer verdi:

“Kıbrıs Türkünün 1964 yılının 8 Ağustos’ un da yazdığı destan hiç unutulmayacak nesilden nesile anılacak ve aktarılacaktır.

Erenköy’de destanlaşan bir avuç Mücahidimizi saygı ile anarken, Türklük sevgisi ve Anavatanımız Türkiye’ye olan bağlılığımız içimizden asla silinmeyecektir” ifadelerini kullandı.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.