1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. SEKS TARIKATI ORTAYA ÇIKTI!
SEKS TARIKATI ORTAYA ÇIKTI!

SEKS TARIKATI ORTAYA ÇIKTI!

Aralarında 2 kadın yıldız oyuncu da bulunuyor... Detaylar şoke etti..

A+A-

Milyonların Superman'in gençlik yıllarını anlattığı Smallville dizisiyle tanıyıp sevdiği Allison Mack'in bir seks tarikatına üye olduğu ve burada şöhretini kullanarak genç kadınları kandırdığı ortaya çıktı. Gözaltına alınan 35 yaşındaki oyuncu ömür boyu hapis istemiyle yargılanıyor.

ABD, ünlülerin de üyesi olduğu seks tarikatını konuşuyor… Son yılların gözde oyuncularından Allison Mack ve Kristin Kreuk’un da dahil olduğu seks tarikatı dün yapılan bir operasyonla çökertildi. Superman’in hayatını anlatan Smallville dizisinde başrollerde olan Allison Mack’in özellikle tarikatın lideri Keith Raniere ile yakın olduğu ve tarikatta üst düzey görev aldığı belirtilirken Kristin Kreuk’un ise bir süre sonra tarikattan ayrıldığı iddia edildi.

1-20180421120251.jpg

Nxivm isimli tarikatın Meksika’da ayinler düzenlediği ve ünlü oyuncuların şöhretlerini kullanarak genç kadınları “köle” yaptığı ifade edilirken iddianamede, “Kadınlara sıcak demirle damga vuruyorlardı ve bu sayede köle oldukları kanıtlanıyordu. Mack’in genç kızları yönettiği ve tarikata yeni üyeler almayı sağladığı öğrenildi” ifadeleri yer alıyor. Raniere’nin genç kadınlara tecavüz ettiği ve vücutlarına kızgın demirle isminin baş harfini yazdırdığı belirtilirken, Mack’in de genç kızların çıplak halde fotoğraflarını çektiği iddia edildi.

2-896.jpg

Mack’in kızların beslenmesinden sorumlu olduğu ve Raniere’nin istediği gibi olmaları için çaba verdiğini söylerken, şikayette bulunan bir “köle”, “Sürekli bize görev veriyorlardı ve bizim hazır olmamızı istiyorlardı. O kadar kilo vermiş ve yorulmuştum ki regl olmuyordum” dedi.

Mack ve Raniere’nin en az 15 yıl maksimum ömür boyu hapis cezası alması bekleniyor.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.