1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. SELFİE İÇİN İŞİNİ BIRAKTI
SELFİE İÇİN İŞİNİ BIRAKTI

SELFİE İÇİN İŞİNİ BIRAKTI

SELFİE İÇİN İŞİNİ BIRAKTI

A+A-
Bhanu Prakash isimli 24 yaşındaki adam bir saatte çekilen en fazla selfie rekorunu kırmak için tam zamanlı işinden ayrıldı. Bu rekor şu anda saatte 1,449 adet selfie ile Patrick Peterson isimli bir futbol oyuncusunun elinde bulunuyor.

Selfie çılgınlığını yalnızca Instagram hesaplarımızı etkileyecek bir furya olarak görerek hafife almışız anlaşılan. En azından Bhanu Prakash isimli bu genç adamın yapmaya çalıştığı şeyden bunu çıkartabiliriz; Prakash, bir saatte çekilen en fazla selfie rekorunu kırmak için çalışmalara başlamış; dahası, bu amacını gerçekleştirmek için tam zamanlı işinden de istifa etmiş.

201509111031_04.jpg

Eczacılık fakültesi mezunu Prakash geçtiğimiz Ağustos ayının ortasında araştırma görevlisi olarak çalıştığı hastaneden istifa etmiş. Buzzfeed’in haberine göre bu ilginç rekor denemesine bu kadar adanmış olmasının sebebi sokakta yürürken bir grup insanın konuştukları olmuş; ‘ Dwayne Johnson’ın üç dakika içinde 105 selfie çektiğinden bahsediyorlardı. Eve dönünce biraz araştırdım ve çektiği selfieleri çok beğendim.’ Diyen Prakash şu an saatte 1700 kadar selfie çekebildiğini fakat amacının bu sayıyı 1800’e çıkartmak olduğunu söylemiş.

201509111031_03.jpg

Prakash rekorunu kırabilmek için her gün el ve bilek egzersizleri yaptığını da söylüyor. Özellikle telefonu saatlerce yukarda tutabilmek için antrenman yapan Prakash, rekorunu kırmak için fiziksel hazırlığına da özen gösteriyor. Prakash ayrıca farklı açıları deneyebilmek için bir selfie çubuğu ve tripod da almış.

201509111031_02.jpg

Ailesi önceleri oğullarının işi bırakmış olmasından mutsuzluk duymuş fakat onun azmini ve değişik bir konuda rekor kırmak için olan isteğini görünce onu desteklemeye başlamışlar.Prakash rekor denemesini 18 Eylül’de gerçekleştirecek.

fft107_mf5775745.jpeg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.