1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. SEMRA ÖZAL'DAN EŞİNİ ZEHİRLEDİ İDDİALARINA YANIT
SEMRA ÖZAL'DAN EŞİNİ ZEHİRLEDİ İDDİALARINA YANIT

SEMRA ÖZAL'DAN EŞİNİ ZEHİRLEDİ İDDİALARINA YANIT

Semra Özal, gizli tanığın 'Özal'ı Semra Hanım zehirledi' yönündeki iddiasına sert yanıt verdi.

A+A-

8'inci Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın zehirlenerek öldürüldüğü iddiasıyla açılan davanın dosyasına konulan gizli tanık ifadesinde 'Özal'ı Semra Hanım zehirledi' suçlaması Semra Özal'ı çok kızdırdı. Özal, gizli tanık için 'Diline geldiği gibi konuşan garip bir yaratık' tanımlamasını kullandı.

"AKLA HAYALE GELMEYECEK SENARYOLAR"

Semra Özal avukatı Ali Kemal Sinsoysal aracılığıyla yaptığı açıklamada gizli tanık Selçuk'un İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi'ne verdiği dilekçedeki iddiaların "kasıltı, hayal mahsulü ve iftira" olduğunu belirtti. Açıklamada, tamamen dava dosyasına giren gizli tanık ifadesine dayanılarak yapılan ve "Turgut Özal'ın, şantaj yapılarak eşi Semra Özal'a zehirletildiği" iddiasına yer verilen haber hatırlatıldı.

"GARİP BİR YARATIK"

Haber metninin, bir gizli tanığın gizli tanıklık zırhı altında akla hayale gelmeyecek hayali senaryoları kaleme almasından başka bir şey olmadığı ifade edilen açıklamada şöyle denildi: "Görgüye müstenit bilgisi olmayan, sadece kulak dolgunluğu ile gerçekte olmayan vakıaları sanki vuku bulmuşcasına hayalinde genişleten uydurma senaryoları da mekan ve zaman ilavesi ile kuvvetlendirme çabasındaki, kendini gizleyen bu sözde tanık, insanların şeref, onur, haysiyet ve namus kavramlarını bir çırpıda yerle bir etmekten kaçınmayan, diline geldiği gibi konuşan garip bir varlıktır."

Kaynak:ensonhaber

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.