1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. 'Sen Mutlu Ol da Gerisi Yalan Zeytin Gözlüm...'
'Sen Mutlu Ol da Gerisi Yalan Zeytin Gözlüm...'

'Sen Mutlu Ol da Gerisi Yalan Zeytin Gözlüm...'

Yılın Aşkı!

A+A-

Şu sıralar İtalya’nın İnter takımında top koşturan milli futbolcu Caner Erkin, sosyal medya üzerinden oyuncu Şükran Ovalı’ya evlilik telifi etti!

Geçtiğimiz nisan ayında adı oyuncu Şükran Ovalı ile aşk dedikodularına karışan yıldız futbolcu Caner Erkin artık aşkını saklamıyor. Ünlü oyuncu Instagram sayfasından bu fotoğrafı paylaşıp " Son zamanlarda hakkımda çıkan haberlere sessiz kaldım.Söz konusu olan hislerimdi,sizde hakverirsiniz ki hassas bir konu evet uzun zamandır dilediğim,beklediğim şeyi yaşıyorum o yüzden çok mutluyum.. Sonunda sevdiğim,aşık olduğum kadınlayım. Bana inandığı için şanslıyım ve heyecanlıyım.Hayatımı onunla geçirmek istiyorum.Ortada bir yalan yok.İlişkimiz yoktu. Ama şimdi var bu süreçte birbirimizi tanıyıp mutlu olmak istiyoruz.Herkesin saygı gösterip,hassas davranmasını bekliyorum." yazdı.

Dün Ovalı'nın paylaştığı fotoğrafın altına kalp ve tek taş yüzük işareti emojisi koyan milli futbolcu aşkını bir kez daha ilan etti. Caner Erkin'in bu hareketi takipçileri tarafından 'Caner'den Şükran'a evlilik teklifi, düğün yakında' olarak yorumlandı.

57a028770f25440228b6b239.jpg

DEMET AKALIN'DAN TEBRİK MESAJI

Şükran Ovalı ve Caner Erkin'in aşk itirafından sonra Demet Akalın'dan ünlü çifte tebrik geldi.

Akalın, twitter'dan Şükran Ovalı'ya Sen mutlu ol da gerisi yalan güzel zeytin gözlüm… Geldiğin her yere güzellik getiren iyi kalpli kızım daim olsun mutluluğun ' mesajını gönderdi.

Ovalı da Akalın'ın bu mesajına 'Demom seni çok seviyorum çok... Güzel kalbini dünya görsün sağ ol aşkım' yanıtını verdi.

57a18c820f25442264c79916.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.