1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ŞENER KITSAB’I ZİYARET ETTİ
ŞENER KITSAB’I ZİYARET ETTİ

ŞENER KITSAB’I ZİYARET ETTİ

Hayata geçirmeyi planladığımız projelerle Girne sadece Kıbrıs’ta değil, dünyanın bir çok ülkesinde ses getirecek ve turizm açısından en çok ziyaret edilen bir şehir olacak

A+A-

Toplumcu Demokrasi Partisi (TDP) Girne Belediye Başkan adayı Mustafa Şener, seçim çalışmalarını çerçevesinde Kıbrıs Türk Turizm ve Seyahat Acenteleri Birliği’ni (KITSAB) ziyaret ederek başkan Orhan Tolun’la görüştü.

TDP Basın Bürosu’ndan verilen bilgiye göre, Girne Belediye Başkan adayı Mustafa Şener ziyarette yaptığı konuşmada, “önemli projelerinin başında halk plajlarıyla, Girne halkını denizle barıştırma projesi geldiğini” dile getirdi.

Seçilmesi halinde, Girne’yi, sadece yaz aylarında ziyaret edilen bir yer değil, tüm mevsimlerde dünyanın bir çok ülkesinden ziyaretçilerin akın ettiği bir cazibe merkezi haline getireceklerini belirten Şener, bu kapsamda gerekli çalışmaları yaparak, projeler hazırladıklarını vurguladı.

Şener, “Hayata geçirmeyi planladığımız projelerle Girne sadece Kıbrıs’ta değil, dünyanın bir çok ülkesinde ses getirecek ve turizm açısından en çok ziyaret edilen bir şehir olacak” dedi.

Tak

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.