1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ŞENER: “SİZ İSTEĞİNİZİ SÖYLEYİN, BİZ GERÇEKLEŞTİRELİM”
ŞENER: “SİZ İSTEĞİNİZİ SÖYLEYİN, BİZ GERÇEKLEŞTİRELİM”

ŞENER: “SİZ İSTEĞİNİZİ SÖYLEYİN, BİZ GERÇEKLEŞTİRELİM”

Şener: “Siz isteğinizi söyleyin, biz gerçekleştirelim”

A+A-

Toplumcu Demokrasi Partisi (TDP), Birleşik Kıbrıs Partisi (BKP) ve Baraka Kültür Merkezi Girne Belediye Başkan Adayı Av. Mustafa Şener, TDP Girne Belediye Meclis Üyesi adayları ile Şener’in çalışma arkadaşları, Ozanköy halkı ile buluştu.

TDP’den yapılan açıklamaya göre, geceye, TDP Girne Milletvekili Zeki Çeler, üye ve sempatizanlar ile Ozanköylüler katıldı. Gecede Av. Mustafa Şener ve TDP Genel Başkanı Cemal Özyiğit birer konuşma gerçekleştirdi.

ÖZYİĞİT

TDP Genel Başkanı Cemal Özyiğit, Şener’e ve onun ekibine olan güvenlerinin tam olduğunu vurguladı.

Özyiğit, “Girne Belediye başkan adayımız Av. Mustafa Şener ve Girne ekibinin hepsi, halkın içinden pırlanta gibi insanlar. Bu insanların başarılı olacağına olan inancımız tamdır. Mustafa Şener ve ekibinin güven, gelişme, genç, geri dönüşüm ve güzel’den oluşan 5G projesi ile Girne çağdaş hale gelecek, gelişecek, güzelleşecek" şeklinde konuştu.

ŞENER

Girne Belediye Başkan Adayı Mustafa Şener ise konuşmasında, halk ile iç içe olmayı sevdiğini ve başkan seçilmesi durumunda bunun değişmeyeceğini söyledi.

Şener, güzel ve kaliteli bir ekip kurarak, nitelikli projeler üreterek işe başladıklarını belirtti. Bir ekibin değişimi kafaya koymasıyla tüm bu projeleri 4 yıl içinde gerçekleştirmesinin mümkün olduğunu söyleyen Şener, yemeğe katılan halka “Nasıl bir Girne hayal ediyorsunuz?” diye sordu ve mikrofonu fikirlerini aktarmak isteyen Girneliler’e uzattı.

Vatandaşların görüşlerini dinleyen Mustafa Şener, tekrardan söz alarak tüm görüş ve önerileri not ettiğini, halkın isteklerini yaşama geçirmek için göreve talip olduğunu söyledi. Şener, “Siz isteğinizi söyleyin, biz gerçekleştirelim, Girne’mizi daha çağdaş, yaşanabilir bir hale getirelim. Çünkü başka Girne yok” diyerek sözlerine son verdi.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.