1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. 'SENİ ÇOK KÖTÜ GÜNLER BEKLEYECEK!'
'SENİ ÇOK KÖTÜ GÜNLER BEKLEYECEK!'

'SENİ ÇOK KÖTÜ GÜNLER BEKLEYECEK!'

“Seni çok kötü günler bekleyecek”

A+A-

Mehmetali Kaplan ve Şadan Bayramlar isimli iki kişi, ‘borcunu ödemediği’ gerekçesiyle Akile Tarman’ı tehdit ettikleri suçlamasıyla tutuklandı

Sedef BOŞNAK

Gazimağusa’da, Mehmetali Kaplan ve Şadan Bayramlar isimli kişiler, Akile Tarman’ı şiddet kullanmakla tehdit ettikleri gerekçesiyle tutuklanıp mahkemeye çıkarıldı. Her iki zanlı da, ileride yargılanmak üzere teminata bağlanarak serbest bırakıldı.

Gazimağusa Kaza Mahkemesi Ceza Davaları Yargıcı Hazal Hacımulla’nın huzuruna dün çıkarılan iki zanlının aleyhindeki olguları, savcı yardımcısı Serhan Bundak’ın tanığı olan Gazimağusa Polis Müdürlüğü Adli Şube Amirliği’nde görev yapan polis memuru Gökhan Kol aktardı.

Gökhan Kol, Mart ayı içerisinde, Global Finance isimli iş yerinde, zanlı Şadan Bayramlar’ın (39), Mehmetali Kaplan’a (E-34) olan borcunu ödemediği gerekçesiyle, Akile Tarman’a şiddet tehdidinde bulunduğunu söyledi.

Kol, Mehmetali Kaplan’a olan 21 bin TL’lik çek borcunu ödemediği gerekçesiyle, Şadan Bayramlar’ın Akile Tarman’a, “Ben tetikçiyim. Herkes beni tanır. Polis bana bir şey yapamaz. Erkek olsaydın, bu parayı çoktan alırdım. Bu parayı ödemediğin takdirde, seni kötü günler bekleyecek” demek suretiyle şiddet kullanma tehdidinde bulunduğunu anlattı.

Şikayet üzerine, her iki zanlıyı da Gazimağusa’da tespit ettiğini ve mahkemeden alınan derdest emri gereği tutukladığını kaydeden tanık polis, zanlılar aleyhine yürüttüğü tahkikatını tamamladığını belirttikten sonra mahkemeden uygun bir teminat talep etti.

Huzurundaki şahadeti değerlendiren, Yargıç Hazal Hacımulla, konu suçun ciddiyetine dikkat çekti ve zanlıları, davaları sonuçlanıncaya değin, KKTC dışına çıkmaktan men etti ve bu maksatla tüm pasaport ve seyahat belgelerine el koydu.

Yargıç, ayrıca, zanlılar lehine KKTC vatandaşı 2’şer kefilin 25’er bin TL’lik kefalet senedi imza etmesine emir verdi. Her iki zanlı da teminat şartlarını yerine getirerek serbest kaldı.

Kıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.