1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. SENNAROĞLU’DAN LİDERLERE “EKO GÜNE KATILIN” ÇAĞRISI
SENNAROĞLU’DAN LİDERLERE “EKO GÜNE KATILIN” ÇAĞRISI

SENNAROĞLU’DAN LİDERLERE “EKO GÜNE KATILIN” ÇAĞRISI

Gerçekleştirilecek olan “Büyükkonuk Eko Gün”

A+A-

SENNAROĞLU’DAN LİDERLERE “EKO GÜNE KATILIN” ÇAĞRISI

Büyükkonuk Belediye Başkanı Ahmet Sennaroğlu, iki toplum liderine, 11 Ekim’de gerçekleştirilecek “Büyükkonuk Eko Gün”e katılma çağrısında bulundu.

Sennaroğlu, yaptığı yazılı açıklamada, bu tür etkinliklerin, ülkede ortak buluşma noktası haline geldiğini ve “eko gün” adı altında gerçekleşen etkinliğin de Kıbrıs adasının en fazla ses getiren bir etkinlik olduğuna dikkati çekti.

Liderlerin son dönemde, iyi niyet çerçevesinde birlikte sosyal etkinliklere katılmalarından duyduğu memnuniyeti dile getiren Sennaroğlu, iki lideri, eko ve agro turizmin merkezi olan Büyükkonuk’ta ağırlamaktan mutluluk duyacaklarını söyledi.

“BÜYÜKKONUK MEYDANINDAN TÜM DÜNYAYA BARIŞ MESAJI”

Büyükkonuk meydanından tüm dünyaya barış mesajı verileceğini söyleyen Sennaroğlu, Kıbrıs tüten bu etkinliğe Kıbrıs’taki barışa katkı sağlayacak iki liderin de katılmalarını arzu ettiğini dile getirdi.

Ahmet Sennaroğlu, gelecek hafta içerisinde iki lideri makamında ziyaret ederek, daveti yapacağını söyledi.

Bu büyük organizasyona Kıbrıs’ta yaşayan herkesi katılımına çağrı yapan Sennaroğlu, herkesi Kıbrıs kültürüne sahip çıkmaya davet etti.

EKO GÜNDE YAPILACAK ETKİNLİKLER

Sennaroğlu, 11 Ekim’de gerçekleşecek eko günde sadece Kıbrıs’a özgü el ürünlerinin sergilenerek, satışa sunulacağını ve emekçi kadınların da kendi el ürünlerini sergileyerek, satışa sunacaklarını söyledi.

Kıbrıs’a özgü yemeklerin yanı sıra Kıbrıs’a özgü olan ve şu an üretimi nerdeyse yapılmayan dağarcık, çalı süpürgesi, testi, kerpiç ve buna benzer ürünlerin de yer bulacağını kaydeden Büyükkonuk Belediye Başkanı Ahmet Sennaroğlu, etkinlik çerçevesinde çocukları da unutmadıklarını ve çocuklara yönelik sürprizler hazırlanacağını belirtti.

Etkinliğe gelecek misafirlerin Kıbrıs geleneği olan buhurdanlık ile karşılanacağını söyleyen Sennaroğlu, kulaklarda da sadece Kıbrıs şarkılarının söyleneceği bir meydan yaratacaklarını bildirdi. 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.