1. HABERLER

  2. SPOR

  3. ŞENOL GÜNEŞ'TEN DERBİ İÇİN FLAŞ KARAR
ŞENOL GÜNEŞ'TEN DERBİ İÇİN FLAŞ KARAR

ŞENOL GÜNEŞ'TEN DERBİ İÇİN FLAŞ KARAR

Şenol Güneş'ten derbi için flaş karar

A+A-

Güneş'ten derbi ayarı
Orta alan ve kanat bölgelerinde görev yapan futbolcuların formunun zirvede olması sebebiyle sakatlıktan dönen Oğuzhan’a derbi öncesinde 11’de yer açmakta zorlanan Güneş, kararını verdi. Tecrübeli teknik adam, Olcay’ı kulübeye çekip Talisca’yı solda, Ozzie’yi de ortada oynatmayı planlıyor.

Spor Toto Süper Lig’de cumartesi günü Vodafone Arena’da Galatasaray’ı ağırlayacak olan Siyah-Beyazlılar’da teknik direktör Şenol Güneş, orta alan hattında merakla beklenen kararını verdi. Şampiyonlar Ligi’nde Benfica’yla oynanan maçta sol ayak bileği burkulan ve tedavisinin sürmesi nedeniyle takımının Akhisar Belediye maçında görev yapmayan Oğuzhan Özyakup’un takıma geri dönmesi sonrasında tecrübeli teknik adam, bu ismi derbide ilk 11’e dahil etmenin formülünü buldu. Başarılı hocanın, iyi bir uyum yakalayan Atiba Hutchinson-Gökhan İnler ikilisini derbide bozmayacağı ve Olcay Şahan’ı kulübeye çekip sol açıkta formayı Anderson Talisca’ya vereceği, Brezilyalı’dan boşalacak orta alandaki bölgeye de Oğuzhan’ı yerleştireceği bildirildi.

Orta alanda hakimiyet

Geçen hafta oynanan Akhisar Belediye maçında Talisca’yı bir süre sol açık bölgesinde oynatan teknik direktör Şenol Güneş’in, oyuncusunun bu alandaki performansından memnun kaldığı ve bu sebepten dolayı böyle bir karar aldığı öğrenildi. Derbi hazırlıklarına dünkü çalışmayla birlikte start veren Siyah-Beyazlılar’ın hocasının, yardımcılarıyla şimdiden derbideki oyun planını belirlediği ve orta alanda üstünlüğü oyunun ilk anından itibaren kurup hızlı hücumlarla Cim Bom’u yıkmayı planladığı ifade edildi.

‘Hak ederek kazanacağız’

Karşılaşmayla ilgili olarak görüşlerini basın mensuplarıyla paylaşan teknik direktör Şenol Güneş, “Galatasaray maçına yönelik özel bir şey yapmaya gerek yok. Futbolcular bu tür karşılaşmalar öncesinde zaten kendi kendini motive eder. Yönetim, teknik ekip, medya ve taraftarın da hep gündeminde olduğu için motivasyon konusunda sıkıntı yok. Yeni, eski sahada kim olursa görevini en iyi şekilde yapacaktır. Bunlar Galatasaray için de geçerli elbet. Rakibimize saygı duyuyorum. İyi ekip oldular. Hak ederek kazanacağımız, herkesin zevk alacağı bir maç olmasını diliyorum” dedi.

Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.