1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. SERBEST BIRAKILDILAR!
SERBEST BIRAKILDILAR!

SERBEST BIRAKILDILAR!

Tutuksuz yargılanacaklar

A+A-

İskele’de, Bafra turizm bölgesinde muhtelif otel inşaatlarının ambarlarından 18 bin 500 TL değerinde eşya çalan Hacı Abdullah Dedeoğlu, Semih Mahmut Öksüz, Sabri Han ve Mustafa Erkan teminat ile serbest bırakıldı.

Mahkemeye olayı aktaran Ziyamet polis karakolunda görevli polis memuru Ahmet Köse, zanlıların 2014 yılı Şubat ve Mart ayları içerisinde Bafra turizm merkezindeki muhtelif otel inşaatlarının ambarlarından 18 bin 500 TL’ değerinde eşya çaldıklarını söyledi zanlılar hakkındaki soruşturmanın tamamlandığını söyleyen Köse, zanlıların davalarında hazır bulunmalarını sağlamak amacı ile uygun bir teminat ile serbest bırakılmalarını talep etti.  Zanlı avukatları mahkemeden zanlıları uygun bir teminata bağlanmasını talep etti.

Huzurundaki şahadet ve beyanları değerlendiren Yargıç Hasan Dağlı, zanlıların K.K.T.C vatandaşı muteber 2’ şer kefilin 50’ şer bin TL kefalet senedi imzalamaları şartı ile serbest bırakılmalarına emir verdi. Yargıç Hasan Dağlı,  ayrıca zanlı 2 Semih Mahmut Öksüz ike zanlı 3 Sabri Han’ ın 2 bin TL nakdi teminat yatırmasına, zanlı 1 Hacı Abdullah Öksüz’ ün de haftada bir en yakın polis karakoluna ıspat-ı vücut ta bulunmasına emir verdi.

Diyalog

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.