1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. SERBEST KALDILAR...
SERBEST KALDILAR...

SERBEST KALDILAR...

Güney Kıbrıs’tan Sentetik Cannabionoid türü uyuşturucu madde ithal eden zanlılar dün yeniden Mağusa Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı…

A+A-

 

Güney Kıbrıs’tan 9 gr ağırlığında Sentetik Cannabionoid türü uyuşturucu madde alarak Beyarmudu Kara Giriş Kapısı’ndan KKTC’ye ithal eden zanlı Murat Özer ile Cafer Yarkan, almış oldukları tutukluluk süresinin dolmasının ardından dün yeniden Mağusa Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı. “Kanunsuz uyuşturucu madde ithali ve tasarrufu” suçlamasıyla dün mahkemeye çıkarılan zanlılar tutuksuz yargılanmak üzere teminata bağlanarak serbest bırakıldı.

Tahkikat tamamlandı…
Olayın tahkikat memuru Hüseyin Özdesoy, zanlı Murat Özer ile Cafer Yarkan’ın 15 Ekim tarihinde Güney Kıbrıs’tan aldıkları 9 gr Sentetik Cannabionoid türü uyuşturucu maddeyi Beyarmudu Kara Giriş Kapısı’ndan KKTC’ye ithal ettiklerini açıkladı. Mesele ile ilgili olarak yürütülen tahkikatın tamamlandığını belirten Özdesoy, zanlıların uygun bir teminata bağlanarak serbest bırakılmasını talep etti.

Serbest kaldılar…
Mağusa Kaza Mahkemesi Yargıcı Hasan Dağlı, zanlı Murat Özer ile Cafer Yarkan’ın pasaport ve seyahat belgelerine el konularak KKTC dışına çıkışlarının men edilmesine, 3’er bin TL nakdi teminat ödemelerine ve 2’şer KKTC vatandaşının 30’ar bin TL şahsi kefalet senedi imza etmelerine emir verdi.

Yeni Düzen

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.