1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. SERBEST KALMALARI SAKINCALI!
SERBEST KALMALARI SAKINCALI!

SERBEST KALMALARI SAKINCALI!

Baba,oğul cezaevine gönderildi!

A+A-

Cinayete kurban giden Zehra Sorver’in ölümüyle ilgili tutuklanan eşi ve oğlu cezaevine gönderildi

Başkent Lefkoşa’ya bağlı Alayköy’deki evinde 15 Haziran 2017 tarihinde cansız bedeni bulunan ölümü ile ilgili tutuklanan eşi Levent Sorver ve 17 yaşındaki oğlu 37 gün süren tutukluluğun ardından dün teminat talebi ile Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı.

Cinayet soruşturmasının sürdüğü ancak zanlıların etki edebilecekleri kısmının tamamlandığı belirtilerek teminat talep edildi.

Cinayet soruşturmasını yürüten polis, 15 Haziran tarihinde Alayköy’de Zehra Sorver’in cinayete kurban gitmesi olayı ile ilgili iki zanlının tutuklandığını söyledi.

Maktulün oğlu 17 yaşındaki M.C.S’nin babası Levent Sorver ile birlikte cinayeti işlediğine dair ifade verdiğini kaydeden polis, yapılan soruşturmada olayın işlendiği saatlerde baba oğul zanlının olay mahallinde bulunduğuna dair tespit yaptıklarını ifade etti.

Cinayet soruşturmasının devam ettiğini ancak iki zanlının poliste tutuklu kalmasını gerektirecek bir durum kalmadığını kaydeden polis, zanlıların Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olduğunu belirterek, tutuklu yargılanmak üzere 3 ay süre ile cezaevine gönderilmelerini talep etti. Mahkeme, talebi kabul etti.

Diyalog

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.