1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. SERBEST LİMAN’DAN POLİS’E TEŞEKKÜR
SERBEST LİMAN’DAN POLİS’E TEŞEKKÜR

SERBEST LİMAN’DAN POLİS’E TEŞEKKÜR

Gazimağusa Serbest Liman ve Bölge Müdürü Hasan Curcioğlu, operasyonundaki başarısından dolayı Polis Genel Müdürü Ahmet Zaim’e teşekkür etti ve polisi kutladı.

A+A-

GAZİMAĞUSA SERBEST LİMAN VE BÖLGE MÜDÜRÜ CURCİOĞLU, GÜMRÜKSÜZ SİGARA OPERASYONU NEDENİYLE POLİS GENEL MÜDÜRÜ ZAİM’E TEŞEKKÜR ETTİ

Gazimağusa Serbest Liman ve Bölge Müdürü Hasan Curcioğlu, gümrüksüz sigara operasyonundaki başarısından dolayı Polis Genel Müdürü Ahmet Zaim’e teşekkür etti ve polisi kutladı.

Curcioğlu, Zaim’e gönderdiği mesajda, Serbest Liman ve Bölge’de tamamen re-export amaçlı depolanan sigaraların çalınarak, gayri resmi yollardan KKTC’ye sokulmasının ardından polisin yaptığı operasyon ve soruşturma sonucu zanlıların yakalanarak mahkemeye sevk edilmesinin Müdürlüğü tarafından takdirle karşılandığını kaydetti.

Hasan Curcioğlu, “Bilhassa Gazimağusa Polis Müdürlüğü narkotik ekibinin vukuu bulan gümrüksüz sigara kaçakçılığı olaylarının üzerine ciddiyetle gitmesi, gece gündüz her zaman etkin bir şekilde çalışarak hep yanımızda olması ve operasyonları başarılı şekilde neticelendirmesi, gerek liman çalışanları gerekse toplumda büyük bir mutluluk yaşanmasına sebep olmuştur” dedi.

Gazimağusa Serbest Liman ve Bölge Müdürü Hasan Curcioğlu, Polis Genel Müdürü Ahmet Zaim ve personelini kutlayarak, başarılarının devamını diledi.

Polis son günlerde yaptığı operasyonlarda çok sayıda gümrüksüz sigara ele geçirmişti.

Tak

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.