1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. SERDAR DENKTAŞ TOMA'YLA İLGİLİ KONUŞTU
SERDAR DENKTAŞ TOMA'YLA İLGİLİ KONUŞTU

SERDAR DENKTAŞ TOMA'YLA İLGİLİ KONUŞTU

Başbakan Yardımcısı, Ekonomi Turizm Kültür ve Spor Bakanı Serdar Denktaş, ülkede kullanımına ihtiyaç olup olmadığı düşünülmeden TOMA (Toplumsal Olaylara Müdahale Aracı) getirilmeye çalışıldığını ifade etti.

A+A-

BAŞBAKAN YARDIMCISI DENKTAŞ: “TOMA’YI GERİ GÖNDERME YÖNTEMLERİ ARIYORUZ”

“THY’NİN, KTHY ÇALIŞANLARINA TEK TEK DAVA AÇTIĞI DUYUMU ALDIK”

Başbakan Yardımcısı, Ekonomi Turizm Kültür ve Spor Bakanı Serdar Denktaş, ülkede kullanımına ihtiyaç olup olmadığı düşünülmeden TOMA (Toplumsal Olaylara Müdahale Aracı) getirilmeye çalışıldığını ifade ederek, "hükümet olarak TOMA’yı geri gönderme yöntemlerini aradıklarını" söyledi.

Denktaş, Kıbrıs Türk Barış Kuvvetleri’nin ülkede bulunduğu müddetçe sınırlarda sıkıntı yaşanmayacağını ifade ederek, TOMA’ya gerek olmadığını vurguladı.

Serdar Denktaş, yeni KTHY konusunda hükümetin çalışmalarının bulunduğunu, ancak THY’nin, Türkiye’de açılan davalar nedeniyle KTHY çalışanlarına tek tek dava açarak kazandığına dair duyumlar aldıklarını bildirdi.

Denktaş, bu konuda gerekli girişimleri yapmak için bu bildirimlerin çalışanlara ulaşmasını ve içeriklerini öğrenmeleri gerektiğini kaydetti.

Başbakan Yardımcısı Serdar Denktaş Cumhuriyet Meclisi Genel Kurulu’nda söz alarak bir konuşma yaptı. Denktaş, milletvekillerinin genel kurulda yaptığı öneri ve eleştirilere teşekkür ederek, bu dönemin daha verimli geçeceğine inanç belirtti.

“2013 BÜTÇESİ MARTTA TÜKENDİ”

Denktaş, 2013 yılı bütçesinin Mart ayında tüketildiğini, hükümet olarak bunu düzeltmek için çalıştıklarını belirterek, devlette alınan ekonomik önlemlerin bütçeyi iyileştirdiğini, gelirlerini artırdığını ancak insanların çökertildiğini, alım gücünün düşürüldüğünü söyledi.

Devlete istihdamların ihtiyaçtan değil siyasi nedenlerden yapıldığını da belirten Denktaş, mevcut sorunları çözmek yerine eski hükümetten kendilerine kalan sorunları çözmek için çalıştıklarını ifade etti.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.