1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. SERDAR ORTAÇ ÇOK SİNİRLENDİ...
SERDAR ORTAÇ ÇOK SİNİRLENDİ...

SERDAR ORTAÇ ÇOK SİNİRLENDİ...

Kıbrıs'a gelecek...

A+A-

Eşi Chloe'yu kendi klibinde oynatan Ortaç, eleştirilere "Ben şimdiye kadar hiç cimri olmadım, sadece eşimle bir şeyleri paylaşmak istedim." şeklinde cevap verdi.

Ortaç, “Chloe ‘Bana Göre Aşk’ şarkısını çok seviyordu ve ben de klipte oynamasını istedim. Chloe çok başarılı bir oyunculuk sergiledi mimikleri ve şarkıyı söylemesi çok güzeldi. Klip artık yayınlanmaya başladı ama sosyal medyadan cimri para harcamamak için eşini oynattı yorumları yapıldı. Bunlar çok yanlış. Ben şimdiye kadar hiç cimri olmadım sadece eşimle bir şeyleri paylaşmak istedim “ açıklamasını yaptı.

ÇOK BİTKİN GÖZÜKÜYORDU

Oldukça bitkin gözüken Serdar Ortaç klip hakkında tepki gösterenlere daha fazla sitem etmeden kendisini alamadı. Şarkıcı, “Karımı oynattım, beraber bir şeyleri paylaşalım istedim ona klibimi açtım bunun neresi yanlış abi ” dedi. ‘Başka kimse beni klibinde oynatamaz’ diyen Clhoe ben sadece eşimin kliplerinde oynarım diyerek eşine de jest yaptığının altını çizdi. Basında yer alan dizi haberlerine de kısmetse olur diyen Chloe Loughnan daha belli değil dedi.

"ÇOCUK YAPABİLİRİZ"

Gelecek programından ve sağlık durumundan da bahseden Serdar Ortaç haftaya Kıbrıs ve 10 Eylül’de de İzmir konserleri var. Hastalığım da ilaçlarımı kullandıktan sonra sıkıntı vermiyor. MS hastalığı ilaçlarını kullandıktan sonra öldürücü değil açıklamalarını yaptı. Kullandığı ilaçları da çocuk yapmasına engel olmadığını söyleyen Ortaç 55 bin MS hastası var ve hepsinin çoluğu çocuğu var. Hastalığım çocuk yapmaya engel değil kısmetse olur açıklamasını yaptı.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.