1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. SERDAR ORTAÇ'DAN İTİRAF!
SERDAR ORTAÇ'DAN İTİRAF!

SERDAR ORTAÇ'DAN İTİRAF!

Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç üçüncü kez sahne aldığı Golden Tulip Hotel&Pasha otelde 3 saatlik bir performans sergiledi. Serdar ortaç sahnede bugüne kadar kumarda 50 milyon dolar civarında para kaybettiğini açıkladı.

A+A-

Seyirci ile sahne arasında yaklaşık 3 saat mekik dokuyarak canlı performans sergileyen Serdar Ortaç, 20 yıllık kumar hayatında kaybettiği 50 milyon doları helal edip kumarı bıraktığını söyledi. Ortaç’ın bu itirafı seyirciden bol alkış aldı.

‘Meleklerim’ dediği dans grubuyla sahnede yerinde duramayan Ortaç, yakın dostlarıyla birlikte kendisini izlemeye gelen Litvanyalı sevgilisi Cole Loughnan’ın yanına giderek ona yanı başında şarkı söyledikten sonra herkesin gözü önünde sevgilisi Cole ile öpüştü. Ünlü şarkıcının devamlı olarak Chole'a 'Karıcığım diye hitap etmesi de dikkat çekti. Serdar Ortaç'ın sahnede söylediği sözler ise geceye damga vurdu. Ortaç aldatma ve aldatılma üzerine konuşarak "Kadınlar bizim baş tacımız. Ama erkekler aldatır, aldattığımızda bize kızmasınlar. Çünkü biz ruhen değil sadece bedenen aldatıyoruz. Buna böyle baksınlar" dedi. Sözlerine devam eden şarkıcı "Şimdiden alıştıracaksın ki ileride başın ağrımasın" dedi.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.