1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. SERDARLI İLKOKULU ÇARŞAMBA GÜNÜ EĞİTİME HAZIR HALE GETİRİLECEK
SERDARLI İLKOKULU ÇARŞAMBA GÜNÜ EĞİTİME HAZIR HALE GETİRİLECEK

SERDARLI İLKOKULU ÇARŞAMBA GÜNÜ EĞİTİME HAZIR HALE GETİRİLECEK

Yıldırım düşen Serdarlı İlkokulu çarşamba günü eğitime hazır hale getirilecek

A+A-

Milli Eğitim ve Kültür Bakanı Cemal Özyiğit, dün yıldırım düşmesi sonucu hasar gören ve bu nedenle bugün eğitime ara verilen Serdarlı İlkokulu’nu ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Özyiğit, gerekli tamir ve yenileme çalışmalarının başlatıldığını ve okulun 2 Ocak Çarşamba gününe kadar eğitime yeniden hazır hale getirileceğini açıkladı.

Bakan Özyiğit’e incelemeleri sırasında Bakanlığa bağlı İlköğretim Dairesi Müdürü İlkşen Varoğlu Atik ile Bakanlık İnşaat Birimi Amiri Tankut Rıfkı eşlik etti.

Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre, Serdarlı Belediye Başkanı Halil Kasım, Serdarlı Muhtarı, Okul Müdürü ve yetkililerle birlikte okulda incelemelerde bulunarak yıldırım düşmesi sonucu oluşan hasar konusunda ilgili bilgi alan Özyiğit, yapılan çalışmaları yerinde gözlemledi.

Dün olay yaşanır yaşanmaz bakanlığa bağlı ilgili birimlerin hemen harekete geçtiğini ve okula giderek oluşan hasarı yerinde tespit ettiğini, bu sabah itibarıyla da özellikle elektrik aksamında oluşan hasarların tamiri ve yenileme çalışmalarının başlatıldığını belirten Özyiğit, bakanlığın ilgili birimlerinin tatil döneminde çalışıp okulun 2 Ocak Çarşamba gününe kadar eğitime hazır hale getirileceğini açıkladı.

Yaşanan talihsiz olayın okul saatleri dışında gerçekleşmesi ve kimseye zarar gelmemesinin teselli kaynağı olduğunu belirten Özyiğit, Serdarlı Belediyesi’nin de olayın yaşanmasının hemen ardından yapılan çalışmalara destek verdiğini belirterek, başkan ve çalışanlarına teşekkür etti.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.