1. HABERLER

  2. SPOR

  3. SERDARLI'DA DEPREM!
SERDARLI'DA DEPREM!

SERDARLI'DA DEPREM!

Serdarlı'da Deprem!

A+A-

 

K-Pet Süper Ligi’nde ilk devrede 18 puanla dokuzuncu sırada yeralan Serdarlı’da ikinci devre kampının yapıldığı son gün kriz çıktı. Serdarlı’nın ikinci etap kampında başkan ile futbolcular arasında tartışma yaşandı. Futbolcular boykot kararı aldı. Sedat Devecioğlu istifa edebileceğini söyledi.

İkinci devreye hazırlık için ikinci etap kampını Güzlyurt’ta yapan Serdarlı’da dün kampı ziyaret eden kulüp başkanı Taşer Büyükadam ile bazı futbolcular arasında tartışma yaşandı. Tartışmada futbolculara verilen sözlerin tutulmadığı ve maaşların iki buçuk aydır ödenmemesi nedeniyle yaşanan tartışmada futbolcular boykot kararı alarak antrenmanlara çıkmama kararı aldılar.

Takımın genç takım antrenörü Cevdet Güler yöneticiler tarafından verilen 150 bileti satması ve iki aylık maaşını karşılaması istendi. Bu gelişmeler üzerine gen takım antrenörü Cevdet Güler görevinden istifa etti.

Yaşanan tartışmalar ve huzursuzluktan sonra teknik direktör Sedat Devecioğlu’nun da istifa edebileceğini bazı yönetici ve futbolculara söylediği gelen bilgiler arasında. Devecioğlu’nun bugün yönetimle görüşerek ya sorunların giderilmesi yada istifa etmesi bekleniyor.

Öte yandan ara transfer döneminde takıma takviye olarak alınan İsmail Soydan ve Mehmet Kanat transferlerinin de paraları ödenmediği için gerçekleşmediği ve bu iki futbolcunun kendilerine başka kulüplerle görüşmeye başladıkları gelen bilgiler arasında.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.