1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Sere serpe yatağa uzandığı fotoğrafını takipçilerinin beğenisine sundu
Sere serpe yatağa uzandığı fotoğrafını takipçilerinin beğenisine sundu

Sere serpe yatağa uzandığı fotoğrafını takipçilerinin beğenisine sundu

Sere serpe yatağa uzandığı fotoğrafını takipçilerinin beğenisine sundu

A+A-

Yaptığı paylaşımlar ile sık sık magazin gündemini meşgul etmeyi bilen Yasmin Erbil, yatağında sere serpe uzanarak çektiği bir pozu takipçilerinin beğenisine sundu. Mehmet Ali Erbil ile Nergis Kumbasar'ın kızı Yasmin, ev haliyle dikkat çekti. 

Magazin dünyasından düşmeyen Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil de paylaşımlarıyla sıkça adından söz ettiriyor. Son olarak Yasak Elma dizisinde rol alan Yasmin Erbil, sosyal medya hesabından ev halini paylaştı.

1-20220105103701.jpg

Instagram'ı aktif olarak kullanan ve 300 binde fazla takipçisi bulunan Erbil, bu sefer de yatak odasından bir paylaşım yaptı. Yatağında sere serpe uzanan Yasmin, öpücük atarak poz verdi.

2-20220105103822.jpg

Geçtiğimiz haftalarda bir YouTube kanalına konuk olan Nergis Kumbasar, kızının kıyafet tercihleri için "Kızım hiçbir zaman açık saçık giyinmedi. Bir genç kıza satılan giysiler neyse onu giyiyor. Mini elbise ve dekolteli giyinmesini de son derece dozunda buluyorum. Hatta onu bazı yaşıtlarında baktığımda benim kızım son derece dozunda olduğunu düşünüyorum. Göz önünde ve güzel bir kız. O yüzden de onu haber yapmak hoşlarına gidiyor. Yasmin'e bu haberlerinin mantığında tıklanma olduğunu da anlattım" demişti.

4-324.jpg

5-184.jpg6-121.jpg

acunn.com

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.