1. HABERLER

  2. SPOR

  3. SERGEN YALÇIN'A BÜYÜK ŞOK
SERGEN YALÇIN'A BÜYÜK ŞOK

SERGEN YALÇIN'A BÜYÜK ŞOK

Sergen'e büyük şok...

A+A-

Gaziantepspor, Ziraat Türkiye Kupası 4. Tur maçında İnegölspor'a 3-2 yenilerek elendi.

Bu maçın dikkat çeken başka bir yanı Gaziantepspor'un teknik direktörlüğünü yapan Sergen Yalçın'ın futbolcu olarak ta İnegölspor'a daha önce elenmiş olması.

14 Şubat 2006'da İnegöl'de oynanan maçta Tigana'nın çalıştırdığı Beşiktaş rakibine 1-0 yenilerek Türkiye Kupası'ndan elenmiş Sergen Yalçın 60.dakikada Beşiktaş adına oyuna dahil olmuştu.

Futbolcu olarak yenilgiyi önleyemeyen Sergen Yalçın, 7 yıl sonra teknik direktör olarak çıktığı İnegölspor karşısında yine mağlup oldu ve kupadan elendi. 

İNEGÖL'DE BAYRAM VAR

Ziraat Türkiye Kupası 4'ncü turunda Gaziantepspor'u 3-2 yenen İnegölspor'da büyük sevinç yaşanıyor. İnegölspor Teknik Direktörü Mehmet Bulut, "Futbolcularımı tebrik ediyorum. Maçın ilk dakikasından son dakikasına kadar iyi mücadele ettiler. Sonuçta turu geçtik tabii ki. İyi futbol oynadık. Özellikle ikinci yediğimiz gol bize hiç yakışmadı. Kazandığımız için mutluyuz. Diğer turu da geçip gruplara kalmak istiyoruz . Ama önceliğimiz tabii ki lig ve hafta sonu Gümüşhane maçını da aynı güzel futbolu sergileyip 3 puanı almak istiyoruz" dedi.

SERGEN YALÇIN ÜZGÜN

Gaziantepspor Teknik Sorumlusu Sergen Yalçın maçla ilgili olarak şunları söyledi:

"Bugün takımım iyi mücadele etti. Turu geçeriz diye düşünüyorduk. Ama olmadı bu kupa maçları hakikaten zor. Oyuncuları konsantre etmek zor oluyor. Çünkü biz ligde kritik bir durumdayız. Futbolcularım mücadele ettiler. Yapacak bir şey yok. Futbolda bunlar var. Önümüze bakacağız. Lig maçları bizim için çok daha önemli."

BAŞKAN KORKMAZ'IN YÜZÜ GÜLDÜ

İnegölspor başkanı İlhan Korkmaz, "Bize bu mutluluğu yaşatan, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. İnegöl tarihi günlerinden birisini yaşıyor. Kupada gidilecek daha yolumuz varmış bunu gördüm. İnşallah önümüzdeki turu da geçip guruplara kalırız. Şimdi Gümüşhane'yi iyi bir şekilde ağırlayıp 3 puanı alırız" şeklinde konuştu.

FUTBOLCULAR SEVİNÇLİ

Kaptan Kemal Hastürk: "Goller den çok bugün takımın olarak iyi mücadele ettik. Arkadaşlarımın ayaklarına sağlık. Taraftarlarımıza çok teşekkür ediyoruz çok iyi destek verdiler. İnegölspor bugün yine bir ilke imza attı. İnşallah bundan sonraki turu da içerde oynarız. Rakibin kim olduğu önemli değil maç İnegöl'de olsun yeter ki " ifadelerini kullandı.

CENK TOSUN ŞAŞIRDI

Gaziantepspor'lu Cenk Tosun, "Böyle sürpriz bir sonuc beklemiyorduk. Biz buraya yenmek için geldik. Lig bizim için ne kadar önemli olsa bile kupada en iyi gelebileceğimiz yere gelmek istiyorduk. İnegölspor gayet iyi oynadı. Güzel bir maç oldu. İnegölspor'a başarıların devamını diliyorum. İnşallah istedikleri yerlere gelirler" şeklinde konuştu.

Hürriyet

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.