1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Serhat Akın'a şok sözler!
Serhat Akın'a şok sözler!

Serhat Akın'a şok sözler!

Çok itici...

A+A-

'Survivor 2016'nın finalisti Serkay Tütüncü, Serhat Akın hakkında sert yorumlarda bulundu. Serkay, 'Serhat'ın öyle bir karakter çıkmasına çok üzülmüştüm' dedi.

'Survivor 2016'nın finalisti Serkay Tütüncü, ünlüler takımında mücadele eden Serhat Akın'ın tavırlarına üzüldüğünü söyledi.
 
TV8'de yayınlanan 'Survivor Panorama' programına konuk olan Serkay Tütüncü'nün hedefinde, son dönemde yaşadığı tartışmalarla gündemde olan Serhat Akın vardı.
"BANA ÇOK İTİCİ GELDİ"
 
Survivor'ın eski yarışmacısı, "Ünlülerde kadın yarışmacı olarak Sema ve Sabriye kaldı. Onların alacakları sayılara muhtaçlar. Serhat Akın'ın kavgalarını, tartışmalarını biraz törpülemesi gerekiyor. Serhat'ın öyle bir karakter çıkmasına çok üzülmüştüm. Sürekli konuşan, haklı veya haksız her konuya yorum yapan... Yapıcı olması gerekirken daha çok agresifleşti. Onlar bana çok itici geldi" dedi.
'ONLARI İLHAN MANSIZ YÖNETİYOR'
 
Serkay Tütüncü, "Sabriye topu unuttuğunda, fileden atlayamadığında hep görüntüde Serhat var. Çünkü inanılmaz tepkiler veriyor. Bunu biraz azaltırsa Sabriye'ye faydası olur. O dörtlüyü İlhan Mansız yönetiyor. İlhan Mansız'ın 'Arkadaşlar, Sabriye'ye çok yüklenmeyelim' diyeceğini düşünüyorum" şeklinde konuştu.
fft1_mf143801.jpeg

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.