1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. SERİ HIRSIZ!
SERİ HIRSIZ!

SERİ HIRSIZ!

suçlarını kabul ettiği savunuldu..

A+A-

Girne’de ocak ve şubat aylarında meydana gelen seri hırsızlık olaylarıyla ilgili şüpheli olarak tutuklanan ve çalıntı eşyaların bir kısmı üzerinde bulunan zanlı Serhat Yıldırım, dün yeniden çıkarılarak, hakkında beş gün daha tutukluluk emri alındı.

Polis mahkemedeki ifadesinde, Serhat Yıldırım’ın 13 ev ve iki dükkana girip, hırsızlık yaptığını ve gönüllü ifadesinde işlenen suçları kabul ettiğini söyledi.

Girne Kaza Mahkemesi’nde görülen dünkü ek tutukluluk duruşmasında polis memuru Mustafa Özmüezzin iddia makamının tanığı olarak dinlendi. Mustafa Özmüezzin, zanlının “Geceleyin ev açma”, “Ev açma” ve “İkametgahtan sirkat” suçlarından methaldar olduğunu söyledi.

Mustafa Özmüezzin, zanlının Mesut Dalkılıç'a ait evden mont ve 100 TL; Eshabil Koçak ve Dali Georgia’nın evlerinden dizüstü bilgisayarlar; Serdar Yücekaya'ya ait evden cep telefonu ve iki araca ait kontak anahtarı; Mikhail Viktaravich Leontyev’ın evinden Piere Carden marka kol saati ve Nazım Temmuz Kayıs’a ait evden de para cüzdanı ve içerisinde bulunan 20 TL nakit parayı çaldığının tespit edilmesinin ardından yeni gelişmelerin daha yaşandığına dikkat çekti.

Özmüezzin, zanlının tutuklu bulunduğu süre içerisinde yapılan soruşturmada, yedi ev ve iki dükkana daha girdiğinin; araba anahtarı, mont, yiyecek, para kutusu gibi birçok eşyayı daha çaldığının tespit edildiğini kaydetti.

Zanlıdan ve olay yerinden alınan ayak izlerinin uyuştuğunu anlatan Özmüezzin, Serhat Yıldırım’ın 13 ev ve 2 dükkana girip, hırsızlık yaptığını ve gönüllü ifadesinde işlenen suçları kabul ettiğini söyledi.

Girne’de meydana gelen faili meçhul birçok meseleyle zanlının bağlantısının olup olmadığının araştırıldığını anlatan Özmüezzin, zanlının 5 gün süreyle daha poliste tutuklu kalmasını istedi.

Tutukluluk talebine itiraz edilmeyince Ceza Davaları Yargıcı Gökhan Asafoğluları, talep edilen süreye emir verdi.

Kıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.