1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. SERİ HIRSIZ MAHKEMEYE ÇIKARILDI!
SERİ HIRSIZ MAHKEMEYE ÇIKARILDI!

SERİ HIRSIZ MAHKEMEYE ÇIKARILDI!

Seri hırsız mahkemede...

A+A-

Girne’de Nisan ayında, Lapta, Alsancak ve Karaoğlanoğlu’nda meydana gelen ev açma ve sirkat suçlarıyla ilgili olarak tutuklanan zanlı, Girne Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı.

Girne Polis Müdürlüğü Cürümleri Önleme Şubesi’nce yapılan operasyon sırasında suçüstü yakalanan zanlı Erhan Yüce hakkında mahkeme 8 gün tutukluluk emri verdi.
Meselenin tahkikat sorumlusu polis memuru Serhat Özcü, zanlı Erhan Yüce’nin, geceleyin ev açma, sirkat, kasti hasar, KKTC’ya kanunsuz giriş, başkasının kimliğine bürünme ve resmi evrak sahteleme suçlarından methalder olduğunu belirtti.
Ev açma ve sirkat suçlarından 6 Şubat 2009’da KKTC’den ihraç edilen zanlının, 18 Nisan 2015’de Turgut Coşkun adına düzenlenmiş sahte Türkiye Cumhuriyeti kimliğiyle KKTC’ye giriş yaptığını anlatan tahkikat sorumlusu, zanlının 28 Nisan tarihinde tutuklandığını belirtti.
18-28 Nisan tarihleri arasında Lapta, Alsancak ve Karaoğlanoğlu’nda, yaklaşık 10 ev açma olayı meydana geldiğini belirten tahkikat sorumlusu, zanlının ikametgahında yapılan aramada, bu evlerden sirkat edilen 2 saatin bulunduğunu belirtti. Emare olarak alınan saatlerin seri numaralarının çalıntı saatlerle birebir tuttuğunu ve saatlerin sahiplerinin tespit edildiğini de kaydeden polis memuru, zanlının Girne’deki diğer benzer suçlarla ilgisi olabileceğini belirterek, zanlı aleyhine 8 gün tutukluluk talep etti.
Girne Kaza Mahkemesi Kıdamli Yargıcı Fügen Ulutekin de, meseleyle ilgili tahkikatın salimen yürütülmesine olanak sağlamak amacıyla zanlı Erhan Yüce aleyhine 8 gün tutukluluk emri verdi.
Zanlı Erhan Yüce, 2008 yılında Erdal Aluç ile birlikte, KKTC’de 20 evi açtıktan sonra, Rum tarafına geçmiş, orada da benzer suçları işledikten sonra, KKTC’ye geçiş yaptığı sırada tutuklanmıştı.Zanlı, hakkındaki suçlardan cezasını çektikten sonra, 6 Şubat 2009 tarihinde KKTC’den ihraç edilmişti.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.