1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. SERİ KATİLİN AKIL ALMAZ SORUSU
SERİ KATİLİN AKIL ALMAZ SORUSU

SERİ KATİLİN AKIL ALMAZ SORUSU

SERİ KATİLİN AKIL ALMAZ SORUSU

A+A-

Brezilya'da dört yılda 39 kişiyi öldürdüğünü itiraf eden seri katilin polise yönelttiği soru şoke etti. Cinayetlere doyamayan katilin hücre arkadaşlarını öldürmek için izin istediği belirtildi.

39 kişiyi öldürdüğü iddia edilen Brezilyalı seri katili Tiago Rocha, kendisini hücreye götüren polisten, oradaki tutsakları öldürmek için adeta izin istedi.

Motosiklete binip önüne çıkanını öldürmekle suçlanan Rocha'nın, tutuklanmasına rağmen hala cinayet işlemek için arzu duyduğu ifade edildi. Polis şefi Eduardo Prado, şüphelinin öldürmeye doyamadığını belirterek kendisine "tutukluyken birini öldürürsem yargılanır mıyım" sorusunu yönelttiğini kaydetti.

ÖNCE "SOYGUN" DİYE BAĞIRDI
Geçen hafta tutuklanan 26 yaşındaki Rochas, çocukken cinsel istismara maruz kaldığını, o günden beri duyduğu öfke ile son dört yıldır cinayet işlediğini belirtmişti.

Önce evsiz ve trans bireyleri öldüren zanlının, daha sonra genç kadınları hedef aldığı, en son kurbanının ise 14 yaşında bir kız çocuğu olduğu ifade edildi.

"Mirror", haberinde katilin cinayet işlemeden önce motosiklet üzerinde "soygun" diye bağırdığını, ancak yanına bir şey almayarak uzaklaştığını kaydetti.

Haberde ayrıca intihara teşebbüs ettiği gerekçesi ile sürekli gözetlenen Racho'nun Guinnes Rekor Kitabına "en kötü seri katili" olarak geçmek istediğine de yer verildi.

Hürriyet

Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.