1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. SERİN AİLESİNE ATEŞ DÜŞTÜ!
SERİN AİLESİNE ATEŞ DÜŞTÜ!

SERİN AİLESİNE ATEŞ DÜŞTÜ!

İkise de Osman...

A+A-

Biri 41, diğeri 55 yaşında iki kardeş çocuğu, ikisinin de adı Osman, bir hafta ile hayata veda etti

Melin DOBRAN

Kalp, kanser, yüksek tansiyon ve diyabet hastalıklarının hızla arttığı ülkemizde, genç insanların ani ölüm haberleri büyük bir üzüntü yaratıyor.

Kalkanlı bölgesi, geçtiğimiz hafta içinde 41 yaşındaki Osman Serin’in ani beyin kanaması sonucunda hayatını yitirmesinin şokunu yaşamıştı. Evli ve 2 çocuk babası olan Osman Serin’in ölümünden tam bir hafta sonra bu kez aynı ismi taşıyan ve Gaziveren köyünde ikamet eden amca oğlu Osman Serin 55 yaşında amansız hastalığa yenik düştü. Osman Serin de 2 çocuk sahibiydi.

 

Gaziveren yasa büründü

Lefke’ye bağlı Gaziveren köyünde yaşayan 55 yaşındaki Osman Serin hayatını kaybetti. Aile yakınlarından alınan bilgiye göre Serin, kısa bir süre içinde yakalandığı amansız hastalığa yenik düştü. Bölgenin sevilen simalarından olan Serin’in zamansız vedası, bölgede büyük üzüntü yarattı. Güzelyurt Posta Dairesi’nde çalışan Serin’in, evli ve iki evlat babası olduğu öğrenildi.

 

1 hafta arayla ayni acı

Yaklaşık 1 hafta önce Kalkanlılı olan ve geçirdiği beyin kanaması sonucu hayatını kaybeden Serin’in amca çocuğu olan Osman Serin’in beklenmedik vedasıyla aile aynı acıyı ikinci kez yaşadı. Serin’in cenazesi, dün Gaziveren’deki camide ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından, toprağa verildi.

Diyalog

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.