1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. SERT KAYAYA ÇARPTILAR!
SERT KAYAYA ÇARPTILAR!

SERT KAYAYA ÇARPTILAR!

Belediye ile vatandaş arasında gerginlik;

A+A-

Güzelyurt Belediyesi ile sokak köpeklerini barınağa gönderilmesini isteyen duyarlı vatandaş arasında gerginlik yaşandı

Eniz Orakcıoğlu

Duyarlı bir vatandaş, sokakta bulduğu 12 yavrulu bir köpek için Güzelyurt Belediyesi'nden yardım talebinde bulunarak, ana ve yavru köpeklerin daha iyi bir yaşam sürmeleri için barınağa gönderilmelerini istedi.

Güzelyurt Belediyesi çalışanları ise hemen duruma müdahale ederek, sokak köpeklerimi toplayıp Boğaz Hayvan Barınağına götüreceğini bildirdi. Ertesi gün köpeklere mama götürmek için barınağa ziyarete giden duyarlı vatandaş, hem barınağın harap hali, hem de köpeklerin orada olmadığını görünce  şok oldu.

Başkanlık böyle işlerle ilgilenmez

Vatandaş, yaşadığı şoku ardından yetkilileri arayarak bilgi almak istedi ama bir şey öğrenemedi. Bunun üzerine Güzelyurt Belediye Başkanı ile görüşmek isteyen duyarlı vatandaşa, "Başkan böyle işlerle ilgilenmez" yanıtı verildi. Yaşadığı olayların ardından duyarlı vatandaş  Peri Harmanlı, Belediyeye bir mektup yazarak olayı anlattı.

Barınak pis kokuyor

Olayı Yeni Bakış’la da paylaşan Peri  Harmanlı, “Barınak çok pis kokuyor, hayvanların o pis ortam yüzünden tüyleri dökülmüş, pislik içinde yaşıyorlar. Barınakta toplam 3 kafes var, 4 üncü kafeste daha bitmemiş. Bu arada çalışanlar oraya barınak diyor ama Belediye Başkanı oranın barınak olduğunu kabul etmiyor” dedi.

Yeni Bakış

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.