1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. SERTOĞLU AÇIKLADI: "FIFA'DAN TEMSİLCİLİĞE RET!"
SERTOĞLU AÇIKLADI: "FIFA'DAN TEMSİLCİLİĞE RET!"

SERTOĞLU AÇIKLADI: "FIFA'DAN TEMSİLCİLİĞE RET!"

Sertoğlu açıkladı: "FIFA'dan temsilciliğe ret!"

A+A-

 

KTFF Başkanı Hasan Sertoğlu açıkladı… FIFA'dan KKTC'de Temsilcilik talebine ret yanıtı geldi... Sertoğlu, FIFA'nın bize danışacağını, mektup yazacağını tahmin etmediler. Yanılgıları buydu" ifadelerini kullandı.

KTFF Başkanı Hasan Sertoğlu açıkladı.. FIFA'dan KKTC'de Temsilcilik talebine ret yanıtı geldi...

"Türkiye Futbol federasyonu ve yönetimine bizimle birlikte hareket etmeyi öğretene kadar mücadelemiz sürecek" diyen Sertoğlu, BM’den sonra dünyada en örgütlü FIFA’nın temsilcilik talebini reddettiğini söyledi.

Kanal SİM’de konuşan Sertoğlu, FIFA'nın bize danışacağını, mektup yazacağını tahmin etmediler. Yanılgıları buydu" ifadelerini kullandı.

Sertoğlu, “Bizim Türkiye ile Türkiye insanıyla sorunumuz yok. Bizim kavgamız, TFF ve yönetiminin bizi kale almaması meselesidir… Hazmedemediğim ‘Ben Kıbrıs Milliyetçisiyim’ diyenlerin buna destek vermesidir" şeklinde konuştu.  

Sertoğlu "FİFA'nın cevabı beklenen bir yanıttı. Beklenen bir gelişmeyedi. Red gerekçesi henüz gelmedi. Hafta içi o da gelir. Önümüzdeki hafta kamuoyunu daha geniş bilgilendireceğiz" dedi.

Sertoğlu daha önce FIFA'ya yolladığı cevabi mektubunda, TFF'nin KKTC'deki maksadını bilmediklerini cevaben yazdıklarını söylemişti. 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.