1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. SERTOĞLU: “LEFKOŞA HALKININ LAYIK OLDUĞU HİZMETLERİ ALABİLMESİ İÇİN YARIŞA GİRMEYE HAZIRIM”
SERTOĞLU: “LEFKOŞA HALKININ LAYIK OLDUĞU HİZMETLERİ ALABİLMESİ İÇİN YARIŞA GİRMEYE HAZIRIM”

SERTOĞLU: “LEFKOŞA HALKININ LAYIK OLDUĞU HİZMETLERİ ALABİLMESİ İÇİN YARIŞA GİRMEYE HAZIRIM”

Ulusal Birlik Partisi-Demokrat Parti Ulusal Güçler Lefkoşa Türk Belediye Başkanlığı ortak adayı Hasan Sertoğlu, mevcut sıkıntıların aşılması, Lefkoşa halkının layık olduğu çağdaş hizmetleri alabilmesi için kararlı bir şekilde projeleriyle yarışa girmeye

A+A-

Ulusal Birlik Partisi-Demokrat Parti Ulusal Güçler Lefkoşa Türk Belediye Başkanlığı ortak adayı Hasan Sertoğlu,  mevcut sıkıntıların aşılması, Lefkoşa halkının layık olduğu çağdaş hizmetleri alabilmesi için kararlı bir şekilde projeleriyle yarışa girmeye hazır olduğunu vurguladı.

Sertoğlu açıklamasında şunları kaydetti:

“29 Haziran 2014 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde iki güzide partimiz Ulusal Birlik Partisi, Demokrat Parti-UG’nin halk yarar için güç birliği kararları sonucu Lefkoşa Belediye Başkan adayı olarak açıklanmaktan gurur duyuyorum.

Lefkoşa halkının her kesiminden gelen seslere de kulak vererek mevcut sıkıntıların aşılması, vatandaşlarımızın layık olduğu çağdaş hizmetleri alabilmesi için kararlı bir şekilde projelerimle yarışa girmeye hazırım.

Hedefim insanımıza, ülkemize Devletimize hizmettir. Esasen hayat felsefem budur. Kulüp Başkanı, Futbol Federasyonu Başkanı ve bir iş insanı olarak bugüne kadar bitmeyen bir sevdayla ve bu şiarla hareket ettim.

Kıbrıs Türk halkının, bu coğrafyada eşitlik temelinde verdiği, vermekte olduğu mücadelenin tescili anlamına gelen ve uluslararası tanınmışlığa sahip olan Lefkoşa Türk Belediyesi’ni ve Lefkoşalının yaşam kalitesini çok daha üst seviyelere taşımak için, halkımızdan onay istiyorum.

Lefkoşalının takdirini alan bir ekiple birlikte halkımıza, ülkemize, devletimize önemli katkılar sağlayacağımıza yürekten inanıyorum.”

TAK

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.