1 EKİM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...

KOÇ: Bugün oldukça hareketli bir gün geçireceksiniz. Aile içinde yaşanacak bazı olaylar sizi derinden etkileyebilir. Sakinliğinizi korumaya çalışmalısınız. Öte yandan iş hayatınızda karşınıza çıkacak bir fırsat size farklı kapıları açabilir.

BOĞA: Yaşayacağınız bazı olaylar sizi heyecanlandırabilir. Ancak duygularınızı belli etmemelisiniz. Öte yandan iş hayatınızda sıkıntılı bir dönemden geçiyor olabilirsiniz.

İKİZLER: Hayal gücünüzün üst düzeyde olduğu bu dönemde yaratıcı çalışmalar yapabilirsiniz. Ailenize daha fazla zaman ayrımanız gereken bir süreçtesiniz. Maddi açıdan tutumlu olmanızda fayda var.

YENGEÇ: Bugün, parasal konulara değişken yaklaşacaksınız. Özel hayatınızda beklediğiniz saygıyı göremediğinizi düşünebilirsiniz. İsteklerinizi kontrol etmeyi öğrenmeniz gerekiyor, illa her şey istediğiniz gibi olmak durumunda değil.

ASLAN:   Bugün önceden yapmış olduğunuz bazı planlar üzerine çalışacaksınız. Değişen istekleriniz sizi hırslı bir tavır içerisine sokabilir. Gereksiz kuruntu yapmaktan vazgeçin. 
 
BAŞAK:  Bugün bazı huzursuz edici haberleri ard arda alabilirsiniz. Manevi açıdan bir boşluğa, karamsarlığa düşebilirsiniz. Mücadele etmeniz gereken bir dönemdesiniz.

TERAZİ: Aşk hayatınızın olumlu şekilde hareketlendiği bir gün. Partnerinizle birlikte gelecek üzerine planlar yapıyorsunuz. Öte yandan gün içerisinde önemli bir toplantıya katılmanız gerekebilir. Sosyal alanda ise bazı etkinliklere katılabilirsiniz.

AKREP: Yoğun iş hayatınız ve işinizi önceliğiniz haline getirmeniz sevdiğinizle aranızı açabilir. Onun önem verdiği konulara siz de özen gösterirseniz hayal kırıklığı yaşamazsınız. 

YAY: Aşk hayatınızın hareketlendiği bu günde partnerinizde güzel haberler alabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde kendinizi rahatça ifade ediyorsunuz. Kariyerinizdeki olumlu ilerleyişiniz yöneticilerinizin gözünden kaçmıyor. Maddi hayatınızda ise abartılı harcamalar yapmaktan kaçınmalısınız.

OĞLAK: Gün boyunca moralinizi yükselten gelişmeler yaşayabilirsiniz. Sevdiğiniz kişiyle birlikte keyif aldığınız şeylerle uğraşabilirsiniz. Eğlenmek, iyi vakit geçirmek enerjinizi arttıracak, kendinizi daha iyi hissedeceksiniz. 

KOVA: Bugün karşınıza çıkan fırsatları iyi değerlendireceksiniz. Gün içerisinde sürpriz haber ve davetler alabilirsiniz. Dostlarınızla haberleşebilir, ilişkilerinizi daha sıcak hale getirebilirsiniz. 

BALIK: Gün boyunca kendinizi bitkin hissedebilirsiniz. Öte yandan işinizle ilgili bir gerginlik ya da yanlış anlaşılma yaşayabilirsiniz. Bugünlerde partnerinizi ihmal etmemelisiniz. Ona değer vermediğinizi düşüp, kendi içine kapanabilir.