1 EKİM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım bugün burcunuza göre sizi ne gibi sürprizler bekliyor?

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Bugün sizin değerinizi bilen, ne istediğinizi görüp buna saygı gösteren insanlarla birlikte hareket etmelisiniz. Her zaman yanınızda yer alan ve bu açıdan güvendiğiniz insanların sizi yanıltması söz konusu olabilir.

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Bugün dışarıya durup dururken huysuzluk çıkaran, gereksiz sorunlar yaratan bir imaj çizmemeye gayret edin. Karşınızdakine pasif bir direnç göstermek ve gerçek niyetinizi gizlemek samimiyetsizlik olarak algılanabilir.

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

Bugün içinize atmak zorunda kaldığınız sözler sizi çok rahatsız edecek. Bulunduğunuz çevre ve içinde bulunduğunuz durum gereği susmak ve kabullenmek mecburiyetinde kalabilirsiniz. Bunun faydaları sonradan görünür olacak.

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

Bugün birlikte zaman geçirmenin size pek fazla keyif vermediği, formalite gereği bir araya geldiğiniz insanlara bir şekilde uyum sağlamanız gerekecek. Bu zamana kayıp gözüyle bakmak yerine karşınızdakine sevgiyle yaklaşın.

ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Otorite konumundaki kişiler, aranızda resmi bir bağ olan kişiler size karşı ciddiyetsiz bir şekilde davranabilir bugün. Ufak tefek kişisel anlaşmazlıklar da çıkabilir. Bu durum işinize ve sorumluluklara engel teşkil etmesin.

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)

İşten ve rutinden uzaklaşıp zihninizi boşaltmak ve keyfinizi yerine getirmek amacıyla gideceğiniz bir ortam beklentinizi tam olarak karşılamayabilir. Amaçsız sohbetler sizi beklentinizin aksine çok daha fazla yorabilir.

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)

Bugün bir alacak verecek meselesi, haklı çıkma ve hakkını arama telaşı sizi gerginleştirebilir. Belki de bugün bu tarz konuların ince hesaplarını yapmaktansa biraz boş verebilmek sizin için çok daha huzur verici olabilir.

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım )

Bugün eşinizle alakalı işler hiç beklemediğiniz biçimde sizin üzerinize kalabilir. Hayır diyemeyeceğiniz şekilde gelen talepler her zamankinden fazla yorulmanıza sebep olacak. Bunu ilişkinize gerginlik olarak yansıtmayın.

YAY (23 Kasım-21 Aralık)

Bugün sizinle aynı bilgi ve tecrübeye sahip olmayan ya da size göre bu açıdan yetersiz olan kişilerden alacağınız hizmet sizi tatmin etmeyebilir. Eleştirmek ve yargılamak yerine eksik gördüğünüz noktaları siz tamamlayın.

OĞLAK (21 Aralık – 20 Ocak)

Bugün riskli olan maddi girişimler, kararlar, fiziksel olarak riskli olabilecek sportif hareketler, aşkta sizi zorlayacak olan ilişkiler ve ilişkilerdeki inatlaşmalar, sizin uzak durmanız ve kontrollü olmanız gereken şeyler

KOVA (21 Ocak – 18 Şubat)

Bugün özel hayatınızı ilgilendiren sorunları kendi içinizde yaşayıp çözüm üretmeye gayret edin. Mutlaka birisiyle konuşacaksanız konuyu sevdiklerinizle paylaşın. Dışarıya hele ki tanımadıklarınıza özelinizi ulu orta açmayın.

BALIK (19 Şubat – 20 Mart)

Bugün telefonda, bilgisayar başında ve sohbet ortamlarında geçirdiğiniz zamanı boşa harcamaya kalkmayın. Verim almak için ne hakkında konuştuğunuza dikkat edin. Başkalarının işleri ve hayatları sizin sohbet malzemeniz olmasın.