1 HAZİRAN GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...

KOÇ: Ruhunuzu dinlendirme ihtiyacınız var. Biraz uzaklaşmak size iyi gelecek. Sevdiğiniz insanla aranızdaki sorunlar biraz daha büyüyebilir.

BOĞA: Yapacağınız anlaşmalar sonucu uzun süreli seyahatlere çıkabilirsiniz. Aileniz ve arkadaşlarınız sizin için endişelenebilir. Onlara karşı biraz daha anlayışlı olmalısınız.

İKİZLER: Kurduğunuz iş ilişkileri sayesinde yeni insanlarla tanışabilirsiniz. Fırsatları iyi değerlendirirseniz kazançlı çıkan siz olacaksınız. Sağlığınıza dikkat etmelisiniz.

YENGEÇ: Alacağınız bazı kararlar tepkilere yol açabilir. İnsanlara ne istediğinizi düzgünce anlatmalısınız. Sıkıntılı zamanlardan sonra güzel bir gün geçireceksiniz.

ASLAN: Sevgilinizle aranıza üçüncü şahısların girmesine izin vermemelisiniz. Eğer güvenirseniz bugünleri kolaylıkla atlatabilirsiniz. Her şey zamanla yoluna girecek.

BAŞAK: Uzun süredir beklediğiniz fırsat her an gerçekleşebilir. Şanslı bir gün sizi bekliyor. Sadece biraz daha sakin ve tedbirli olmanız gerekiyor.

TERAZİ: Sabah saatlerinde sinirleriniz biraz gergin olabilir fakat bu durum öğlene doğru hafifleyecek ve maddi konularda olumlu gelişmeler yaşanılacak.

AKREP: Stresli bir gün geçirebilirsiniz. İş karışıklığı yüzünden bazı problem çıkabilir. Çözüm bulmanız ve sorunları halletmeniz an meselesi.

YAY: Sistemli ve düzenli bir biçimde işlerinizi bu hafta idare edebilirsiniz. Çok özel bir şans yakalayabilirsiniz. Geçmişle yüzleşmek durumunda kalabileceğiniz etkiler söz konusu.

OĞLAK: İlişkiler açısından oldukça güzel açılara sahipsiniz. Yeni ortamlara girebilir, Yeni dostluklar kurabilirsiniz. Arkadaş toplantları organize edip hoş vakit geçirebilirsiniz.

KOVA: Olaylara bakış açınız değişebilir. Geçmişle bağlantılı konular yeniden önem kazanabilir. İyimser ve olumlu bir tutum içerisine giriyorsunuz. Duygusal ve karamsar Aslanlar bugün yalnız kalmak isteyebilirsiniz.

BALIK: Size kazanç getirecek güzel bir işe imza atabilirsiniz. Geleceğinize yönelik girişimlerinizde şans sizden yana. Yaşadığınız bazı sorunları çözmek için evren size fırsatlar sunacak