1 KASIM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor..

KOÇ: Bugün yeni bir şey satın almaktan kaçınmalısınız. Alışverişte şanssız olduğunuz bir gündesiniz. Bir yanlış anlaşılma yüzünden duygusal ilişkileriniz fırtınalı bir döneme girebilir. 

BOĞA: Bugün çok güzel bir haber alabilirsiniz. Alacağınız bu haberle heyecanlanacaksınız. Beklediğiniz olayların hızlı gelişmesi sizi memnun edecektir.

iKiZLER: Sürpriz bir aşka başlayabilir, çevrenizdeki insanları şaşırtabilirsiniz. Sizin için alışkanlıklarınızdan vazgeçmek zor olsa da değişim, yenilik isteğiniz önlenemeyecek kadar fazla/

YENGEÇ: Sıkıştığınız şeylerde bir kadından yardım istemeniz olasıdır. Çevrenizdeki bir kadın bazı konuları bilmekte ve uygun şekilde yaklaşırsanız bilgi verecektir.

ASLAN: Sevdiğiniz insanlara karşı dengesiz davranışlarınız olabilir. Aşırı karamsar bir döneme giriyorsunuz. Kendinizi maddi sıkıntıya sokacak şeylere teşebbüs etmeniz mümkündür. 

BAŞAK: Fazla kazançlı gibi görünen durumlar veya aşırı ucuz gibi gelen mallar konusunda iyi düşünmelisiniz. Bir türlü harekete geçememek ve her şeyi sadece planlamak gibi bir yapıdasınız. 

TERAZİ: Hassas olacağınız bir gün sizi bekliyor. Bugün yardımsever ve merhametlisiniz. İnsanların takdirini topluyorsunuz. Ancak suistimal edilmemeye dikkat edin! Alacağınız bir haber moralinizi bozabilir. 

AKREP: Bugün oldukça neşeli ve aktifsiniz. Yeni arkadaş gruplarına katılabilir, onlarla birlikte yeni ortamlarda boy gösterebilirsiniz. Bu gireceğiniz ortamda hoşlanacağınız kişilerle tanışabilirsiniz. 

YAY: Biraz daha bilgi toplamaya çalışırsanız olayların başka cepheleri olduğunu da görebilirsiniz. Elde ettiğiniz şeylere fazla güvenmemeniz gerekiyor. Kendinizi sonuca ulaşmış sayarsanız her şey birden bire ters dönebilir. 

OĞLAK: Kararsız kalacağınız ve ne yapacağınızı bilemeyeceğiniz bir konuyla karşılaşmanız olasıdır. Bazı sinir bozucu olaylar veya tartışmalar olabilir. 

KOVA: Uzun süredir planladığınız seyahat, tatil konuları gerçekleşmeyebilir. Hedeflediğiniz şeylerin gerçekleşmesi için önünüze bazı fırsatlar çıkacak, iyi bir şekilde değerlendirmelisiniz. 

BALIK: Sıkıntılı başlayan fakat güzel bitecek olan bir gündesiniz. Her fikriniz, isteğiniz veya teşebbüsünüz karşınızdaki kimseler tarafından olumsuz karşılanabilir. Günün sonunda sizin için ancak hayal seviyesinde kalan bazı gelişmeler olabilir.