10 KASIM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor.

KOÇ: İletişim sorunları yaşayabilirsiniz. Ortaklarınızla ilişkilerinizde biraz dikkatli olmanız gerekecek.Akşam ise sevdiklerinizle olmak size iyi gelebilir.

BOĞA: Yeni kararlar alabilir hayatınızda değişiklik yapabilirsiniz. Karşınıza çıkan fırsatları iyi değerlendirmelisiniz. Beklediğiniz haberler sizi mutlu edebilir.

iKiZLER: Geçmişte yaşadığınız sorunlar tekrar gündeme gelebilir. Projelerinizi bitirmek için fazla enerji harcıyorsunuz. İşlerinizi yavaşlatan engelleri belirleyip onlardan kurtulmaya çalışacaksınız.

YENGEÇ: Bugün işinizle ile ilgili yaptığınız projeler olumlu sonuçlar verecektir. Yaratıcılığınızı kullanarak farklı projeler yapmak iş hayatınız açısından iyi olabilir.

ASLAN: Ne istediğiniz konusunda yaşadığınız kararsızlıklardan sizde sıkılmış durumdasınız. Ailevi konularda kendinizi biraz geri planda tutuyorsunuz.

BAŞAK: Yeni ve yaratıcı fikirleriniz sayesinde başarılara imza atabilirsiniz. Tertip ve düzeni sevdiğiniz için işlerinizi kolaylıkla hallediyorsunuz. Aşka zaman ayırmayı unutmayın.

TERAZİ: İlişkinizde kafanıza takılan soru işaretleri yakın zamanda çözümleniyor. Yorgun ve isteksiz haliniz sizi üşengeç bir yapıya sürüklüyor.

AKREP: Bugün geleceğinize yönelik yatırımlar yapmak için uygun bir gün. Yaşayacağınız bazı olaylar kafanızı oldukça karıştırabilir. Karar vermek in biraz daha bekleyin.

YAY: Bugün pozitif enerjiniz ve neşenizle etrafınıza ışık saçıyorsunuz. Kendinize ve arkadaşlarınıza zaman ayırmanız size çok iyi gelecek. İş hayatınız biraz karışık olabilir.

OĞLAK: Harcamalarınıza dikkat edin. Aksi halde sizi zorlu bir dönem bekliyor. İsteklerinizi dile getirirken daha kibar bir tutum sergilemelisiniz.

KOVA: Maddi anlamda kazançlı bir gündesiniz. Kazançlarınızı iyi değerlendirirseniz yatırımlarınız karlı olabilir. Sevgilinize yada ailenize akıl danışmaktan çekinmeyin onlar sizin için daha iyi karar verebilirler.

BALIK: Tutarsız halleriniz yüzünden bir çok fırsatı kaçırıyorsunuz. Ne istediğinizden emin olmalı ve bir an önce karar vermelisiniz. Eğer ilişkinizi sürdürmek istiyorsanız biraz ödün vermelisiniz.