10 MART GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...

KOÇ:  İletişim sorunları yaşayabilirsiniz. Ortaklarınızla ilişkilerinizde biraz dikkatli olmanız gerekecek. Akşam ise sevdiklerinizle olmak size iyi gelebilir.
 
BOĞA: Bugün yeteneklerinizi göstermek için mükemmel bir gün.Mesleğinizde yükselmek için uygun bir gün olabilir. Ancak ikili ilişkilerinizde kendinizi net şekilde ifade etmeye özen gösterin.
 
İKİZLER: Bugün iş arkadaşlarınızla bazı anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz. İlişkinizdeki sorunları çözmek için ciddi adımlar atacak, partnerinizi mutlu etmek isteyeceksiniz.
 
YENGEÇ: İş yaşantınızda bugün sinirlenseniz de, dengelerinizi korumaya çalışmalısınız. Sorunlarla uğraşmak istemiyorsanız kendinizi geri planda tutmanızda fayda var.
 
ASLAN: Bugün kendinizi yalnız hissedebilirsiniz. Kalbi boş olanlar için, ufukta güzel günler görülüyor Şanslı dönemlerinizden birini yaşıyorsunuz. Akşam saatlerinde ise dostlarınızla güzel vakit geçirebilirsiniz.
 
BAŞAK: Ruh haliniz oldukça hareketli olacak, kafanıza estiğinde çıkıp alışveriş yapabilirsiniz. Yine de paranızı dikkatli harcamalısınız. Sevdiğinizden romantik ve duygusal sözler duymak sizi rahatlatacak.
 
TERAZİ: İş ve özel hayatınız iç içe geçmiş durumda. İkisinin ayrımını yapmazsanız ileride sorunlar yaşayabilirsiniz. Güvendiğiniz insanların yaptıkları karşısında şaşıracaksınız. Ummadığınız taş baş yarar bunu unutmayın.
 
AKREP: Geçmişte yaşadığınız sorunlar tekrardan gündeme gelebilir. Sakinliğinizi korumalı ve daha emin adımlar atmalısınız. Ailevi sorunları hallederek manevi anlamda daha da rahatlayabilirsiniz.
 
YAY: Bugün pozitif enerjiniz ve neşenizle etrafınıza ışık saçıyorsunuz. Kendinize ve arkadaşlarınıza zaman ayırmanız size çok iyi gelecek. İş hayatınız biraz karışık olabilir. Ama zamanla halledeceksiniz.
 
OĞLAK: Bugün duygusal olabilirsiniz. Yalnızlık duygusuna kapılarak canınızı sıkmamalısınız. Sevdiğiniz insanların desteği sizi çok rahatlatacak. Onların kıymetini bilin.
 
KOVA: İş yaşantınızda son günlerde artan başarılarınızla yeniden gündeme geleceksiniz. Yaptığınız işler sayesinde yeni fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. İstedikten sonra her şey mümkün.
 
BALIK: Balıklar sizin için yeni fırsatlar geliyor. Kariyerinizde şanslı olduğunuz bir süreç. Akşam saatlerinde ise arkadaşlarınızla beraber olmak isteyebilir ve güzel bir organizasyon yapabilirsiniz.