116 ADET EXTACY Mİ?

Takip altındaydı...


Arabadan hap ve Hint keneviri çıktı

Mağusa’da Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü ekipleri, bir süre takip ettiği Burak Ergin’in arabasında yaptığı aramada 116 adet Extacy olduğuna inanılan hap ile 3 gram Hint keneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde ele geçirdi. “Kanunsuz uyuşturucu madde tasarrufu” suçlamasıyla dün Mağusa Kaza Mahkemesi’ne çıkarılan zanlı Ergin, 3 gün süreyle poliste tutuklu kalacak.

Takip altındaydı

Meselenin tahkikat memuru Polis Çavuşu Fatih Kaleci, bir süredir takip ettikleri zanlı Burak Ergin’i 28 Ekim tarihinde Sosyal Konutlar bölgesindeki parkta aracı içerisinde tespit ettiklerini söyledi.

Zanlı Ergin’in arabasına baskın düzenlediklerini belirten Kaleci, yapılan aramada 116 adet Extacy olduğuna inanılan hap ile 3 gram Hint keneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde bulduklarını açıkladı. Zanlı Ergin’in gönüllü ifade verdiğini belirten Kaleci, ifadesinde bazı beyanlarda bulunduğunu ve bir kişinin ismini verdiğini açıkladı. Mesele ile ilgili olarak yürütülen tahkikatın yeni başladığını belirten Kaleci, zanlının 3 gün süreyle poliste tutuklu kalmasını talep etti.
 
3 gün tutuklu kalacak
Mağusa Kaza Mahkemesi Yargıcı Ayşen Toroslu, zanlı Burak Ergin’in tahkikat maksatları bakımından 3 gün süreyle poliste tutuklu kalmasına emir verdi.

 

Haberal Kıbrıslı